Συγκλονίζουν οι εξελίξεις από τη φωτιά στη Μοριά - Πέταξε το μωρό από το παράθυρο για να το σώσει

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις από τη φωτιά στη Μοριά – Πέταξε το μωρό από το παράθυρο για να το σώσει | tlife.gr

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τη μητέρα που έχασε τη ζωή της στη Μόρια. Άνοιξε το παράθυρο εκλιπαρώντας για βοήθεια. Πώς κατάφερε να σώσει το μωρό της πριν καεί ζωντανή. Από παράλληλο βραχυκύκλωμα σε καλώδια και ηλεκτρικό μάτι η πυρκαγιά.

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τα όσα συνέβησαν χθες στον καταυλισμό στη Μόρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στη φωτιά, θήλαζε το βρέφος ενώ παράλληλα μαγείρευε όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε απο παράλληλο βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό μάτι αλλά και σε καλώδια στην οροφή του κοντέινερ.

Η γυναίκα πανικόβλητη άνοιξε το παράθυρο προσπαθώντας να σωθεί εκείνη και το μωρό της. Το πλήθος την προέτρεψε να πετάξει το μωρό για να το σώσει, όπως και έκανε. Η απόφαση αυτή στάθηκε σωτήρια για το βρέφος που τελικά είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο η γυναίκα δεν πρόλαβε να βγει από τον οικίσκο, εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε.

Οι πρόσφυγες προσπάθησαν να βγάλουν την άτυχη γυναίκα από το κοντέινερ και να τη μετέφεραν με μια κουβέρτα. Στο σημείο βρισκόταν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, όταν οι πρόσφυγες άνοιξαν την πόρτα του ΙΧ του και έβαλαν μέσα την απανθρακωμένη μητέρα.

Ο αστυνομικός σε σοκ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης αλλά ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αξιωματικός είναι σοκαρισμένος και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πηγή: newsit

READ more