Συγκλονίζουν τα αντίο των φίλων του 25χρονου Θοδωρή Παυλίδη που έχασε τη μάχη με το κορονοϊό (pics)

Δυστυχώς όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας χάνουν τη μάχη με τον κορονοϊό και πλέον στη μαύρη λίστα δεν είναι μόνο ηλικιωμένοι ή με υποκείμενα νοσήματα αλλά και νέοι άνθρωποι χωρίς προβλήματα υγείας όπως ο 39χρονος Dj.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι πέθανε από κορονοϊό ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από τις Σέρρες βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και τους φίλους που τον αγάπησαν. Σύμφωνα με το epiloges.tv, ο 25χρονος Θοδωρής έχασε την μάχη με τον κορονοιό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν κοιτά ηλικίες

Ο εκλιπών νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Στο νεαρό Θοδωρή και τον άδικο θάνατό του αναφέρθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης γράφοντας: “Γιατί ρε Θοδωρή? Γιατί ρε αγόρι μου? Ησουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί!Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα ,όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φυλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!!Το έχει η μοίρα των θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι”!!

 

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Θοδωρής έφυγε τόσο νωρίς και ραγίζει καρδιές το βίντεο που δημοσίευσε φίλος του στο facebook και δείχνει δικές τους όμορφες στιγμές με τον Θοδωρή και φίλους

Tης ξαδέλφης του..

Φίλων και γνωστών..

Συγκλονιστικά όμως είναι και τα λόγια φίλου του στο facebook

Read More

And More