Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Φίλη της 29χρονης μιλάει για τη σχέση της με τον σύντροφό της – “Είχαν εντάσεις σαν ζευγάρι”

Το 29χρονο μοντέλο – η οποία είχε γίνει ευρέως γνωστή από το Power of Love – συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη 9/9 μαζί με τον σύντροφό της για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Σήμερα θα βρεθούν ενώπιων του ανακριτή για να απολογηθούν για το κακούργημα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 

Η Ιόλη Κεσίδου, η οποία ήταν φίλη και συμπαίκτρια της 29χρονης στο Power of Love μίλησε στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε τις εντάσεις που είχε η συλληφθείσα με τον σύντροφό της, μη μπορώντας ακόμη να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

«Μου το έστειλε μια φίλη μου μήνυμα, αλλά δεν αναγραφόταν όνομα για το ποια ήταν η κοπέλα και μόλις πάτησα και μου το έβγαλε έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν μου είχε δείξει κάτι ποτέ και η ζωή που έκανε ήταν μια πολύ απλή και λιτή ζωή για να κάνεις αυτό το πράγμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι το κάνει και σίγουρα κάτι άλλο υπάρχει στη μέση. Μέσα στο παιχνίδι ήταν ευχάριστη, κάναμε αρκετή παρέα, ερχόταν στο δωμάτιο μου, μιλούσαμε, γελούσαμε βγαίναμε έξω.

Ποτέ δεν μου είχε δώσει την αίσθηση ότι κάνει κάτι απαγορευμένο. Μετά το παιχνίδι είχαμε βρεθεί κάποιες φορές, μιλούσαμε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο. Εγώ από το internet έμαθα ότι σκοπεύει να παντρευτεί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που ήταν χωρισμένη δεν συζητούσαμε και πολλά, εγώ ήξερα ότι όταν βγήκα από το παιχνίδι μου είπε ότι τα ξαναβρήκαν και ότι ήταν πολύ καλά, απλά είχαν και τις εντάσεις τους σαν ζευγάρι αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες.

Μου είπε ότι τα συζήτησαν και τα ξαναβρήκαν, ότι έχει δει διαφορά και αλλαγή στο πρόσωπό του και ότι είναι πάρα πολύ καλά. Μου είχε παρουσιάσει έναν άνθρωπο με τον οποίον αντιμετώπιζαν πολλά θέματα σαν ζευγάρι, όπως αντιμετωπίζουν και πολλά άλλα ζευγάρια».

 

Read More

And More