Σύλβια Δεληκούρα: Αυτό που της είπε ο 5,5 ετών γιος της για τον κορονοϊό δεν περίμενε να το ακούσει!

H Σύλβια Δεληκούρα είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται συχνά-πυκνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες του γιου της, καθώς προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπάρχουν, όμως, και φορές που κάνει αναρτήσεις μ’ εκείνον, χωρίς να φαίνονται βέβαια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Μία τέτοια φωτογραφία, λοιπόν, δημοσίευσε πρόσφατα στα instastories της και η οποία προέρχεται από πρωινή βόλτα που έκαναν οι δυο τους εν μέσω καραντίνας. Αφορμή για αυτό το post στάθηκε κάτι που της είπε ο μικρός Ορφέας, που τον προσεχή Νοέμβρη θα γίνει 6 χρονών, για τον κορονοϊό.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του, γραψε χαρακτηριστικά: «Ο Ορφέας και η Τρούφα παίρνουν ήλιο…πριν λίγες μέρες ο γιος μου μου είπε… Μαμά ευτυχώς ήρθε ο κορονοϊός γιατί είμαστε συνέχεια μαζί… Και είμαι μαμά που δεν λείπει πολύ από το σπίτι… Εκείνη την ώρα κατάλαβα πώς όλα αλλάζουν, αλλά όχι απαραίτητα προς το κακό… Ναι, η ζωή μας άλλαξε κι έρχονται κι άλλες αλλαγές… Ίσως αν αλλάξει η ματιά μας όλα θα είναι καλύτερα… Όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι εύκολο για όλους τους συνανθρώπους μας… ».

Read More

And More