“Συμμαθητές” για… καλό σκοπό! Μην τους χάσεις.

Οι «Συμμαθητές» έχουν ευαισθησίες και το αποδεικνύουν! Οι “Συμμαθητές” καλωσορίζουν στην παρέα τους, με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο, τη μικρή Εβίτα 12 χρονών και γυρίζουν ένα επεισόδιο που πλημμυρίζει αγάπη, γλύκα, τρυφερότητα και στο οποίο η μικρούλα έχει ρόλο κλειδί για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η Εβίτα, έκανε μία ευχή, την δική της ξεχωριστή ευχή στο “MAKE – A – WISH”, για να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους της ηθοποιούς και να παίξει μαζί τους στη σειρά.

Το MAKE- A-WISH που εκπληρώνει ως γνωστόν τις ευχές χιλιάδων παιδιών που το έχουν ανάγκη κάθε χρόνο, απευθύνθηκε στους παραγωγούς της σειράς. O σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μαζί με το σεναριογράφο Γιώργο Φειδά δημιούργησαν ένα ξεχωριστό επεισόδιο συμπεριλαμβάνοντας στα γυρίσματα και τη μικρή Εβίτα.

Σε τι ρόλο θα δούμε όμως την Εβίτα; Σε προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει το Γιώργο να μεταφέρει χρήματα και κάποιος να τον κλέβει. Μετά από λίγο καιρό εμφανίζεται στην εταιρεία ένα μικρό κορίτσι (η Εβίτα) με τη μαμά του και αποκαλύπτει ότι ήταν παρούσα στη ληστεία και είδε το ληστή. Η αποκάλυψη αυτή φέρνει τα πάνω-κάτω…
Μη χάσετε ,λοιπόν, αυτό το τόσο ιδιαίτερο επεισόδιο της αισθηματικής κομεντί του ΑΝΤ1 που είναι… για καλό, για πολύ καλό σκοπό, αυτή την Πέμπτη και την Παρασκευή το βράδυ (10.15 μ.μ.).

Read More

And More