Συμπαραγωγός και πρωταγωνίστρια σε θρίλερ η Χ. Αλούπη! Φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Η Χριστίνα Αλούπη έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει το Χόλιγουντ! Αυτή τη φορά κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα… Πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ με τίτλο “Stripped” αλλά ταυτόχρονα έχει αναλάβει και τον ρόλο της παραγωγού! Η όμορφη Ελληνίδα παίρνει το ρίσκο και σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο επενδύει οικονομικά σε μία από τις μεγάλες τις αγάπες, τον κινηματογράφο!

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/08-10/aloupi1.jpg

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο J.M.R. Luna και πρωταγωνιστούν η Nicole Sienna, ο Josh Cole και η Electra Avellan, ανηψιά του γνωστού σκηνοθέτη του “Sin City” Robert Rodriguez, η οποία έχει επίσης επιμεληθεί την ταινία.

Πρόκειται για ένα θρίλερ που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Η ταινία διαδραμματίζεται στο Λας Βέγκας, όπου πηγαίνει μια παρέα φίλων για να περάσει μια έξαλλη βραδιά. Η κατάσταση όμως βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν οι φίλοι παρασυρόμενοι από κάποιες στρίπερ, πέφτουν στα χέρια μιας σπείρας που κάνει λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων.

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/08-10/aloupi2.jpg

“Πέρα από την παραγωγή, έχω και ένα ρόλο στην αρχή και στο τέλος της ταινίας, παίζω μια μυστηριώδη γυναίκα τη Sasha, που μόνο στο τέλος αποκαλύπτεται ποια πραγματικά είναι και πως εμπλέκεται στην υπόθεση. Όσο για το αν θα βγει κανείς ζωντανός από αυτή την περιπέτεια, δε λέω περισσότερα θα πρέπει να δείτε την ταινία”, αναφέρει στο TLIFE η Χριστίνα.

Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί όμως με την παραγωγή μιας ταινίας;
Είχα συνειδητοποιήσει από πολύ νωρίς, από την περίοδο ακόμα που εργαζόμουν ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση στην Ελλάδα, ότι η παραγωγή, είτε μιας τηλεοπτικής εκπομπής είτε μιας ταινίας, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της, έτσι πάντα πρόσεχα τι γίνεται πίσω από τις κάμερες, ποίος είναι ο ρόλος της παραγωγής, πως χτίζεται μια εκπομπή και γενικά πως λειτουργεί αυτός ο χώρος.
Είχα εδώ και καιρό λοιπόν μέσα στο μυαλό μου, ότι δοθείσης ευκαιρίας, θ’ ασχοληθώ και με την παραγωγή.
Η ευκαιρία ήλθε όταν συμμετείχα σ’ ένα τηλεοπτικό project και γνωρίστηκα με τους ανθρώπους της παραγωγής. Λίγο αργότερα, με φώναξαν γι’ αυτό το ρόλο που έπαιξα στην ταινία, εκεί είχα την ευκαιρία να διαβάσω το σενάριο, μου άρεσε και τους έκανα τη πρόταση να συμμετάσχω κι εγώ στην παραγωγή της όπως και τελικά έγινε.
Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και είμαι πολύ ικανοποιημένη που τελικά μπόρεσα να πραγματοποιήσω και αυτή μου την επιθυμία.

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/08-10/aloupi3.jpg

Την αγχώνει το ενδεχόμενο να μην πάει καλά;
Φυσικά και με αγχώνει, ποιόν άλλωστε δε θα άγχωνε. Η συμμετοχή σε μια παραγωγή σου δημιουργεί την ψυχολογία ότι η ταινία είναι και δικό σου δημιούργημα και σίγουρα η επιθυμία να πάει καλά, είναι πάρα πολύ έντονη. Πραγματικά εύχομαι το πρώτο μου εγχείρημα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα, οπότε keep your fingers crossed!

Σκέφτεται να το ξανακάνεις στο μέλλον αν πετύχει;

Βεβαίως και σκέφτομαι να το ξανακάνω στο μέλλον, είτε πάει καλά η ταινία είτε όχι κι αυτό ισχύει για πολλούς λόγους.
Πρώτα απ’ όλα πέρασα πολύ καλά, γνώρισα νέους ανθρώπους, συνεργάστηκα μαζί τους κι έμαθα πολλά νέα πράγματα. ‘Εμαθα πως στήνεται μια ταινία, τι πρέπει να προσέχεις, ποιές λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο στο να προχωρήσει η ταινία χωρίς προβλήματα, πόση δουλειά απαιτείται πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και πόση ακόμα αφού τελειώσουν για να βγει το τελικό αποτέλεσμα, έμαθα πως ο σκηνοθέτης δεν έχει να ασχοληθεί μόνο με το πώς θα γυριστεί μια σκηνή καλά, αλλά και με την ψυχολογία των ηθοποιών και το πως μπορεί να πάρει απ’ αυτούς ό,τι ακριβώς θέλει στο μέγιστο, και τόσα άλλα… Πέραν τούτου, τώρα ξέρω περισσότερα πράγματα και σίγουρα μπορώ να δω τι άρεσε και τι όχι αλλά και γιατί, οπότε την επόμενη φορά θα ξέρω τι μπορεί να βελτιωθεί και πως. Με λίγα λόγια ήταν μια εμπειρία που θα ήθελα να ξαναζήσω στο μέλλον, όχι μόνο μια φορά, αλλά όσες φορές μου δοθεί η δυνατότητα.

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/08-10/aloupi.jpg

Την ταινία “Stripped”, που έγινε η πρεμιέρα της στο Los Angeles πριν λίγες μέρες, μπορεί να δει κάποιος στην Ελλάδα κάνοντάς την download από το επίσημο website της ταινίας http://www.strippedthemovie.com. Δες το τρέιλερ:

Δες και δύο φωτογραφίες που ανέβασε η Χριστίνα στο twitter της από το after party της πρεμιέρας:

Read More

And More