Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα: Πρωταγωνίστρια μπήκε στη σειρά με ένα sms – «Έστειλα μήνυμα και με πήραν»

H Βάσω Γουλιελμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, «Συμπέθεροι απ΄ τα Τίρανα» μεταξύ άλλων μίλησε για το ξεκίνημά της στο χώρο της υποκριτικής ενώ αποκάλυψε πως βρέθηκε στη νέα σειρά.

Πιο συγκεκριμένα στην τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη εκμυστηρεύτηκε: «Τους έστειλα μήνυμα. Ήμουν καθισμένη στον καναπέ όπως όλοι μας με όλο αυτό που περάσαμε λέω θέλω να δουλέψω, δεν αντέχω άλλο. Με ποιους θέλω να δουλέψω; Σίγουρα μέσα σε αυτούς ήταν ο Μιχάλης και ο Θανάσης. Τους έστειλα μήνυμα. Μια φίλη μου είχε πει πως κάτι κάνουν ο Μιχάλης κι ο Θανάσης πάρ’ τους τηλέφωνο. Δε μπορούσα να πάρω τηλέφωνο, αλλά έστειλα μήνυμα να με έχουν στα υπ’ όψιν τους και κατευθείαν μου απάντησε ο Μιχάλης με ένα χαμογελάκι πως σε έχουμε στα πολύ υπ’ όψιν.

Για το πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής πρόσθεσε: Από πολύ μικρή κατάλαβα ότι αυτό έπρεπε να κάνω. Ελπίζω να μην είμαι αδύναμη για αυτόν το χώρο και ελπίζω να έχω δώσει και κάτι και θα ήθελα άνθρωποι που ξεκινάνε τώρα να με έχουν και ως παράδειγμα. Το ήθελα πάρα πολύ και νομίζω ότι μου ταίριαζε. Είχα πάντα πίστη ότι θα τα καταφέρω. η ζωή με έκανε θαρραλέα και έμαθα να κοιτάζω το «τώρα», με άλλαξε όλο αυτό, έμαθα να πατάω καλά στα πόδια μου», είπε Βάσω Γουλιελμάκη καλεσμένη στην Ελένη.

Read More

And More