Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Συγκίνηση στο twitter για «Μάνθο» και «Πέγκυ» 21 χρόνια μετά

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου η νέα σειρά του Mega, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα με ένα καστ καταξιωμένων αλλά και νεότερων πρωταγωνιστών.

Λίγα λόγια για τη νέα κωμική σειρά του Mega…

Σε μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας, η Πένη και ο Λυκούργος περιμένουν την κόρη τους Λίζα να έρθει από το Λονδίνο που σπουδάζει, για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί έρχεται και το αγόρι της, ο Άλφρεντ, που κατάγεται από την Αλβανία αλλά η Λίζα, φοβούμενη τις αντιδράσεις των γονιών της, δεν τους αποκαλύπτει την εθνικότητά του. Κι έτσι αρχίζει ο κύκλος των παρεξηγήσεων.

Οι γονείς της Λίζας πιστεύουν ότι ο Άλφρεντ είναι Άγγλος και μάλιστα λόρδος. Ο γάμος των δύο παιδιών είναι το επίκεντρο της υπόθεσης αλλά το πραγματικό θέμα του έργου είναι τα εθνικά μας ελαττώματα, όπως διαμορφώθηκαν στα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές φαρσικές επιπλοκές.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Βασίλης Κούκουρας και η Μαρία Λεκάκη. Οι δύο ηθοποιοί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης αποθεώθηκαν στο twitter με ατάκες και εικόνες από την αξέχαστη σχέση Μάνθου – Πέγκυς…

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164