Συμβαίνει τώρα: Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη από στιγμή σε στιγμή στις εγκαταστάσεις του Epsilon! Πότε αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού;

Συμβαίνει τώρα… Συμβαίνει αυτή τη στιγμή… Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να περάσει την είσοδο των εγκαταστάσεων του Epsilon στα Μελίσσια!

Η σιδηρά κυρία της ελληνικής τηλεόρασης, σήμερα αποφάσισε να επισκεφθεί το κανάλι για να πραγματοποιήσει την επίσημη πρώτη της εμφάνιση, μιας και οι πληροφορίες που την ήθελαν προχθές να συναντά από κοντά το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού δεν επιβεβαιώθηκαν.

Σήμερα ,λοιπόν, είναι η μέρα όπου η Άλκηστις Μαραγκουδάκη θα είναι στο Epsilon, προκειμένου να βρεθεί και να κουβεντιάσει με τον κόσμο του καναλιού, αλλά και για να “ξεναγηθεί” σε όλα τα πλατό των εκπομπών.

“Όχι, προχθές η Άλκηστις δεν βρέθηκε στο κανάλι όπως γράφτηκε κι ακούστηκε. Προχθές είχε το τελευταίο και καθοριστικό της ραντεβού με την διοίκηση του καναλιού και με τους στενούς συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες αυτής της πολυσυζητημένης συνεργασίας που μόλις ξεκινά”, αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Τώρα ,λοιπόν, περιμένουμε την Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο κανάλι. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βρίσκεται εδώ”.

Όσο τώρα για το πότε αναμένεται να βγει και η επίσημη ανακοίνωση για την ‘Αλκηστις Μαραγκουδάκη από το Epsilon; Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αποκλειστικές μου πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να βγει σήμερα, κάποια στιγμή μέχρι το απόγευμα.

Έτσι, κι επίσημα η Άλκσητις Μαραγκουδάκη θα αναλάβει τα ηνία του προγράμματος του καναλιού, αναλαμβάνοντας να στήσει με την πολύτιμη εμπειρία της ένα νέο, ολοκαίνουργιο Epsilon, οδηγώντας έτσι σιγά-σιγά το κανάλι σε μία νέα, τηλεοπτική εποχή.

Σιδεροκέφαλη και καλή αρχή…

Read More

And More