Συμβαίνει τώρα: Κανονικά η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα στην εκπομπή!

Νεότερα σας έχω από το… θρίλερ της αποχώρησης της Κατερίνας Καινούργιου από το “Ολα Παίζουν”! Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις νεότερες και αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στις κεραίες μου, μπορεί να έχει γίνει ο απόλυτος χαμός μετα την χθεσινή φυγή της Κατερίνας από το πλατό της εκπομπής και από το φραστικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε με την σύμβουλο προγράμματος του Alpha Ιζαμπέλα Σασλόγλου ,όμως, τελικά η νεαρή παρουσιάστρια σήμερα το μεσημέρι θα βρίσκεται κανονικά, κανονικότατα στο πόστο της.

Βλέπετε, οι διοικητικοί της Κάντζας της διεμήνυσαν πως δεν μπορεί να τα τινάζει όλα στον αέρα και να φεύγει από μία εκπομπή, την ώρα που υπάρχουν σε ισχύ σχετικές συμβάσεις και δεσμεύσεις. Επίσης σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό μου ρεπορτάζ, της μετέφεραν πως από την στιγμή που Ιζαμπέλα Σασλόγλου δεν την εξοστρακίζει από την εκπομπή και δεν την καθαιρεί οφείλει να ακούσει τις αποφάσεις της, μιας και έχουν να κάνουν με την βελτίωση της εικόνας του προγράμματος και την σωστή ροή του.

Μάλιστα, τα πράγματα θα λειτουργήσουν στην εκπομπή όπως αποφάσισε η Ιζαμπέλα Σασλόγλου. Θα ξεκινήσουν όλοι μαζί, θα καλησπερίσουν και στην συνέχεια θα αναλάβυν το πρώτο τέταρτο τον σχολιασμό ο Γιώργος Λιανός, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Αλέκα Καμηλά και στην συνέχεια θα εμφανιστεί η Κατερίνα Καινούργιου, παρουσιάζοντας την νέα της ενότητα “Μπικουίζ”…

Read More

And More