Συμβαίνει τώρα : Ο Γρηγόρης στο Mega ! Τι συνέβη στην συνάντησή του με τον Πέτρο Μπούτο…

Οι τηλεοπτικές εξελίξεις τρέχουν με χίλια και έρχονται να μας επιβεβαιώσουν 100% ! Οπως σας έχουμε πει από το πρωί μέσα από σχετική μας ανάρτηση, μέχρι το τέλος της εβδομάδας – το αργότερο μέχρι την Παρασκευή – αναμενόταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του Mega, Πέτρο Μπούτο.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα το μεσημέρι πέρασε όντως την πόρτα του γραφείου του γενικού διευθυντή προγράμματος του Mega και οι δυο τους είχαν μία μεγάλη συζήτηση, προκειμένου να δουν για το πως ακριβώς θα τους βρει η νέα τηλεοπτική χρονιά.

Απ ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, Mega και Γρηγόρης θα συνεχίσουν να πορεύονται παρέα.

Μάλιστα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης, αναμένεται να υπάρξει και ένα τρίτο ραντεβού στο οποίο και θα οιστικοποιηθούν τα πάντα, να πέσουν και οι υπογραφές, έτσι ώστε να μπορέσει και το Γραφείο Τύπου του καναλιού να προχωρήσει στην έκδοση της επίσημης ανακοίνωσης.

Για να δούμε, για να δούμε, όπως έλεγε και ένα παλιό τηλεοπτικό σλογκανάκι του Mega !!!

Read More

And More