Συμβαίνει τώρα : Οριστικά η Γκαλένα στην θέση του Φωκά στο «Dancing» !

Συμβαίνει τώρα : Οριστικά η Γκαλένα στην θέση του Φωκά στο «Dancing» ! | tlife.gr

Οριστικά παρελθόν είναι για το «Dancing with the stars» ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο γνωστός χορογράφος μετά από μία σειρά επαφών που είχε με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σόου και να μην συμμετέχει και στην τρίτη τηλεοπτική του έκδοση.

Παρά το έντονο φλέρτ των Αντεννικών, τελικά ο Φωκάς δεν τα κατάφερε να τα βρει με τον Γιάννη Λάτσιο. Ο βασικός λόγος διαφωνίας των δύο ανδρών και ο οποίος φυσικά και οδήγησε τον Φωκά Ευαγγελινό να κλείσει πίσω του την πόρτα του «Dancing» , ήταν ο οικονομικός.

Λόγω του ασφυκτικά συμπιεσμένου μπάτζετ του «Dancing» εξαιτίας της κρίσης, εννοείται πως έχουν «κουρευτεί» και οι αποδοχές όλων όσων θα συμμετάσχουν φέτος στο σόου, γεγονός το οποίο απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, δυσαρέστησε τον Φωκά, ο οποίος όπως υποστηρίζουν οι κύκλοι του Αμαρουσίου, θεώρησε πως με τα χρήματα τα οποία του πρότεινε ο σταθμός, δεν άξιζε τον κόπο για εκείνον να κάτσει και πάλι σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Ετσι, μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο σταθμός προχωρά τάχιστα στην αντικατάστασή του και τοποθετεί στην θέση του την Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία αν θυμάστε, ήταν στην σύνθεση της κριτικής επιτροπής του πρώτου «Dancing», για να αντικατασταθεί την επόμενη σεζόν από την Ερρικα Πρεζεράκου !

READ more