Συμβαίνει τώρα : Πως ο Alpha θα κάνει την Πόπη Τσαπανίδου να χάσει τον.. ύπνο της !

Στον ρυθμό των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων αποφάσισε να χορέψει ακόμα πιο έντονα ο Alpha. Ετσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι άνθρωποι του καναλιού της Κάντζας, μετά από έκτακτη σύσκεψη, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην δημιουργία ακόμα μίας πολιτικής εκπομπής, στην προσπάθειά τους να καλύψουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες της ενημέρωσης.

Από την Δευτέρα ,λοιπόν, θα βγαίνει στον αέρα ένα ολοκαίνουργιο, πολιτικό τοκ – σόου, ο τίτλος του οποίου είναι “Alpha Παρατηρητήριο”. Οσο για το ποιος θα αναλάβει χρέη οικοδεσπότη; Ο Νίκος Μάνεσης !

Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός, ότι η εκπομπή δεν προγραμματίστηκε να βγαίνει στον αέρα στην βραδινή ζώνη του καναλιού, αλλά καθημερινά στις 11.00 το πρωί, προκειμένου το κανάλι της Κάντζας να μην αφήσει πλέον ουσιαστικά ανενόχλητη την Πόπη Τσαπανίδου, να κάνει μόνη της παιχνίδι με την επικαιρότητα και τις σημαντικότατες πολιτικές εξελίξεις !

Εξελίξεις οι οποίες μέχρι τώρα της προσέφεραν απλόχερα ποσοστά τηλεθέασης, μιας και το “ΣΚΑΙ Τώρα”, ήταν η μοναδική, ειδησεογραφική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης, μετά το τέλος της ζώνης του 7.00 με 10.00 το πρωί !

Με άλλα λόγια; Η Πόπη αποκτά ειδησεογραφικό ανταγωνισμό (αν εξαιρέσει κανείς τις ενημερωτικές εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης) και ένα νέο τηλεοπτικό ντέρμπι ξεκινά ! Ενα ντέρμπι το οποίο θα μας φτάσει μέχρι και τις κάλπες του Ιουνίου.

Read More

And More