Συμβαίνει τώρα: Που ταξιδεύει ο Γρ. Αρναούτογλου;

Συμβαίνει τώρα: Που ταξιδεύει ο Γρ. Αρναούτογλου; | tlife.gr

Τα κουνελάκια πάει να ανακαλύψει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος αυτήν την στιγμή βρίσκεται πάνω από τον Ατλαντικό με κατεύθυνση το Λος Άντζελες. Και δεν μιλάει για απλά λαγουδάκια, αλλά για τα περιβοήτα λαγουδάκια του Playboy καθώς ο Χιου Χέφνερ τον περιμένει για να συζητήσουν για τι άλλο πέρα από τις γυναίκες;

Ο γνωστός παρουσιαστής αυτήν την περίοδο ετοιμάζει πυρετωδώς την εκπομπή του που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαϊου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνεντεύξεις του έχει αποκαλύψει οτι ετοιμάζει κάτι τελείως διαφορετικό που δεν έχουμε ξαναδει στην ελληνική τηλεόραση. Γι’ αυτό και γυρίζει από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο, από χώρα σε χώρα, από ήπειρο σε ήπειρο για να μαζέψει το απαραίτητο υλικό.

Την Πρωτομαγιά βρισκόταν στην Ιταλία, και σήμερα πριν από 4 ώρες πήρε το αεροπλάνο με κατεύθυνση το Λος Άντζελες για να μιλήσει και να…»εξερευνήσει» την προσωπικότητα που αποτελεί πρότυπο για τους άντρες. Και επειδή η πρεμιέρα της εκπομπής του θα γίνει λίγο πριν τον διαγωνισμό της Eurovision, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φρόντισε να εξασφαλίσει συνέντευξη από τον περσινό νικητή της Eurovision Alexander Rybak… Πατήστε εδώ για να δείτε τις ετοιμάζει να παρουσιάσει ο Alexander Rybak στο ελληνικό κοινό.

READ more