Συμβουλή γιατρού: »Αυτό τον μήνα μην γεννήσετε πρόωρα»!

Συμβουλή γιατρού: »Αυτό τον μήνα μην γεννήσετε πρόωρα»! | tlife.gr

Το νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς αντιμετωπίζει μεγάλη έλλειψη γιατρών και φαρμάκων κι έτσι απειλείται με λουκέτο. Σύμφωνα με την »Espresso»οι γιατροί του νοσοκομείου εφόσον είδαν όλες τις προσπάθειές τους για στελέχωση του νοσοκομείου να πηγαίνουν χαμένες, αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με χιούμορ.

Έτσι λοιπόν εξέδωσαν μια ανακοίνωση στην οποία συμβουλεύουν και παρακαλούν τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς να μην αρρωστήσουν. Διάβασε την ανακοίνωση όπως την δημοσίευσε η »Espresso»:

»Οδηγίες προς τους Κεφαλλονίτες και Θιάκους»:
1. Σας παρακαλούμε μην πάθετε έμφραγμα, παρά μόνο την Τρίτη 18 Μαϊου. Τις υπόλοιπες μέρες ο καρδιολόγος μας θα βρίσκεται κάπου εκτός νομού.
2. Σας παρακαλούμε μην πάθετε εγκεφαλικά, αιμοραγίες, μηνιγγίτιδες, παρά μόνο στις 30 Μαϊου. Τις υπόλοιπς μέρες παρακαλέστε τον Άγιο Γεράσιμο να έχει ο γνωστός του γνωστού σας το τηλέφωνο του παθολόγου μήπως τον βρει.
3. Αυτό τον μήνα μη γεννήσετε πρόωρα.
4. Απαγορεύεται ρητά η οδήγηση παντός τύπου οχήματος, ακόμα και παιδικού καροτσιού. Δεν διαθέτουμε ούτε χειρούργο, ούτε παιδίατρο.
5. Αν αποφασίσετε να υποβληθείτε σε επείγον χειρουργείο, σας παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας ό,τι διαθέτετε σε παυσίπονο, αναλγητικό, αλκοόλ κτλ, γιατί δεν διαθέτουμε αναισθησιολόγο.
6. Παρακαλούμε να πίνετε πολλά νερά, γιατί δεν διαθέτουμε ουρολόγο.
7. Κόψτε το κάπνισμα αμέσως, δεν διαθέτουμε πνευμονολόγο.

Κεφαλλονίτες βοηθείστε να μην κλείσει το νοσοκομείο μας. Σας καλούμε να βοηθήσετε με όποιο μέσο μπορείτε τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για να παραμείνουν ανοιχτές οι κλινικές του νοσοκομείου και να μην γίνει απλό κέντρο διακομιδών.
Οι γιατροί του νοσοκομείου Κεφαλλονιάς.

READ more