Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική μετά την επιστολή του Κ. Σακκά

Μετά την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Σακκά και με τον Χριστόδουλο Ξηρό ξανά ελεύθερο, η Αντιτρομοκρατική έχει τεθεί σε κόκκινο συναγερμό, καθώς πλέον θεωρεί πως και οι δύο θα ξαναπεράσουν στο αντάρτικο πόλεων.

Αυτές τις πληροφορίες και σκέψεις των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής ενισχύει η επανεμφάνιση του Κωνσταντίνου Σακκά μέσω επιστολής του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αυτό δείχνει περίτρανα πως ο Κωνσταντίνος Σακκάς δεν εξαφανίστηκε ούτε για να γλιτώσει τις εγγυήσεις ούτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο δικαστικής φύσης, αλλά προφανώς για να περάσει ξανά στο λεγόμενο αντάρτικο πόλεων.

Αν και στην επιστολή του ο Κωνσταντίνος Σακκάς δεν αναφέρει πουθενά πως ενεργοποιείται ξανά, η τελευταία παράγραφος για την Αντιτρομοκρατική δείχνει τις διαθέσεις του, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να παρέμβουμε σε πραγματικούς χρόνους και χώρους διαμορφώνοντας τις εξελίξεις προς την επαναστατική κατεύθυνση. Να αντιτάξουμε απέναντι στη νομιμοφροσύνη της υποταγής, την παραβατικότητα της αντίστασης κα της εξέγερσης.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More