Συνάντηση επωνύμων χθες το βράδυ στο Κολωνάκι! Δες φωτογραφίες

Διάσημες παρουσίες γέμισε χθες το βράδυ το Κολωνάκι, καθώς πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο και απόλαυσαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε ένα ρόλο έκπληξη. Η γνωστή ηθοποιός απήγγειλε ποίηση και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

To TLIFE βρέθηκε στη βραδιά παραμυθιού στο Altamira και συνάντησε όλους τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών”. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Λέχου με τον σύντροφό της Μάνο Στρατάκη, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Θανάσης Αλευράς, η Ευγενία Δημητροπούλου και άλλοι.

Τη βραδιά παρουσίασε ο Πέτρος Λαγούτης, ενώ την παράσταση έκλεψε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε και μοιράστηκε με τους φίλους και τους θαυμαστές τις τα αγαπημένα της ποιήματα.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν λίγο αγχωμένη και όπως δήλωσε στο TLIFE χάρηκε πολύ με αυτήν την εμφάνιση: “Έβλεπα τους άλλους που είχαν βρεθεί σε αυτή τη σκηνή και ήθελα πολύ να το κάνω. Είχα λίγο άγχος στην αρχή γιατί δεν ήθελα να ενοχλήσω τον κόσμο. Είδα όμως ότι η ανταπόκριση ήταν μεγάλη κι αυτό με έκανε να χαρώ”.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:


Παναγιώτης Μπουγιούρης, Πέτρος Λαγούτης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου


Θανάσης Αλευράς, Μάνος Στρατάκης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Λέχου, Πέτρος Λαγούτης


Ευγενία Δημητροπούλου, Ελισάβετ Κωνσταντινιδου, Πέτρος Λαγούτης

Read More

And More