Η συναρπαστική ζωή της κυρίας “Andrioti Accessories”! Το δύσκολο διαζύγιο και η γυναίκα που την πρόδωσε!

Η συναρπαστική ζωή της κυρίας “Andrioti Accessories”! Το δύσκολο διαζύγιο και η γυναίκα που την πρόδωσε! | tlife.gr

Η Έλενα Κοντορούση είναι μια γυναίκα, δυναμική, ταλαντούχα και έχει διαγράψει μια ιστορία στο χώρο της μόδας. Με τον πρώτο σύζυγό της έστησαν μαζί την εταιρεία Alexi Andrioti και απέκτησαν μαζί ένα παιδί, που η σχεδιάστρια προσπάθησε πολύ να προστατέψει μετά το δύσκολο διαζύγιό της.

“Πάντα μάχομαι. Η ζωή μου κάνει κύκλους και πάντα έρχονται τα πράγματα έτσι που αναγκάζομαι να είμαι σε μάχη”, αποκάλυψε στην Tatiana Live και μίλησε πρώτη φορά για την παιδική της φίλη που την πρόδωσε, ενώ εκείνη την εμπιστευόταν με τα μάτια κλειστά. Η πρώτη απογοήτευση ήρθε όταν η Έλενα Κοντορούση έδωσε δουλειά στην παιδική της φίλη και εκείνη πίσω από την πλάτη της πωλούσε εμπόρευμα, κρατώντας το αντίτιμό τους.

Τότε η σχέση των δυο γυναικών κλυδωνίζεται. Οι δρόμοι τους χωρίζουν, αλλά όταν η παιδική της φίλη μετά από λίγα χρόνια της χτυπά και πάλι την πόρτα, η σχεδιάστρια την βάζει στο σπίτι της και λίγο αργότερα διαπιστώνει πως της έκλεψε τα ρολόγια του συζύγου της και κοσμήματα συναισθηματικής αξίας. Μετά και από αυτήν τη δεύτερη “προδοσία” όπως την ονόμασε η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δες το Video από την εκπομπή Tatiana Live:

READ more