Συνέλαβαν διάσημο σκηνοθέτη που “ψάρευε” ανήλικους στο internet

Σαν βόμβα έπεσε στους καλλιτεχνικούς κύκλους η είδηση της σύλληψης γνωστού σκηνοθέτη που κατηγορείται πως “ψάρευε” ανήλικους μέσα από το internet. Στο σπίτι του βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό με ανήλικους πρωταγωνιστές.
Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Εspresso”, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον πασίγνωστο σκηνοθέτη καθώς μετά την εισβολή στο σπίτι του βρήκαν υλικό που πραγματικά σοκάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τέσσερα ανήλικα αγόρια τα οποία είχε γνωρίσει μέσω internet, ενώ κατασχέθηκε και υλικό παιδικής προνογραφίας.

Όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν με τίποτα ότι ο συγκεκριμένος αντρας που είχε τεράστια απήχηση στο αθηναϊκό κοινό μέσα από τα τηλεοπτικά σήριαλ εμπλέκεται σε μια τέτοια υπόθεση.

Η μεγάλη έρευνα της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεκίνησε από μια γυναίκα εισαγγελέα που εποπτεύει ίδρυμα για ορφανά παιδιά στην Αττική. Η εισαγγελική λειτουργός κατάλαβε πώς κάτι δεν πήγε καλά με ορισμένα παιδιά του ιδρύματος, τα οποία είχαν περίεργες επαφές και συνομιλίες σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με άγνωστο άτομο. Έτσι, αμέσως ειδοποίησε τον προϊστάμενο του Ηλετρονικού Εγκλήματος.

Χωρίς καθυστέρηση οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και έφτασαν τελικά στα ίχνη του σκηνοθέτη και διαπίστωσαν ότι “ψάρευε” αγόρια ηλικίας 15 έως 18 ετών.

Read More

And More