Συνέλαβαν την Bar Refaeli για φοροδιαφυγή – Τι λέει η ίδια;

Σε μπελάδες μπήκε η καλλονή Bar Refaeli που πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Adi Ezra. Το διάσημο μοντέλο συνελήφθη μαζί με την μητέρα του Zipora με την κατηγορία της φοροδιαφυγής, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες οι Αρχές εισέβαλαν στο σπίτι τους και μετά από έρευνα συνέλαβαν τις δυο γυναίκες.
Βλέπεις η 30χρονη καλλονή, που πριν λίγες μέρες προκάλεσε πανικό στο Instagram με τις καυτές πόζες της (δες εδώ)… παρέλειψε να δηλώσει εκατομμύρια δολάρια που απέκτησε στο εξωτερικό. Το κατηγορητήριο, μάλιστα, ανέφερε ότι η Bar Rafaeli είχε δηλώσει ψευδώς κάτοικος εξωτερικού, ενώ στην πραγματικότητα ζούσε στο Τελ Αβίβ για να κάνει χρήση του δικαιώματος, σύμφωνα με το οποίο οι κάτοικοι του εξωτερικού δεν υποχρεούνται να δηλώνουν εισοδήματα που έχουν αποκτήσει εκτός του Ισραήλ.

Με τον σύζυγό της Adi Ezra
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Bar κατηγορείται πως πήρε το ποσό των 256.000 δολαρίων από την εκμετάλλευση
υπερπολυτελών διαμερισμάτων στο όνομα της μητέρας της και του αδερφού της, καθώς και δύο αυτοκίνητα, ένα Range Rover και ένα Lexus. Tα αυτοκίνητα, μάλιστα, τα έλαβε ως αντάλλαγμα για να φωτογραφηθεί σε αυτά αλλά δεν τα δήλωσε στην εφορία!

Η ανάκριση κράτησε περίπου 12ώρες και οι δυο γυναίκες (η μητέρα της συνελήφθη με την υποψία φοροδιαφυγής) αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση, αλλά τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από το Ισραήλ, χωρίς την άδεια των αρχών, για 180 μέρες!

HAPPY BIRTHDAY to my supermom! My personal super hero my role model my compass my love my friend my everything !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

Φωτογραφία με την μητέρα της
Μιλώντας στο BBC, το διάσημο μοντέλο -το 2012 αναδείχθηκε η πιο σέξι γυναίκα σύμφωνα με το Maxim- αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς. Ενώ, ο δικηγόρος της ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει κάποιο δράμα πίσω από την υπόθεση. Στο τέλος θα αποδειχθεί πως αυτό ήταν μια αστική διαφορά. Κανείς δεν εξαπάτησε κανέναν. Όλα θα ξεκαθαριστούν σύντομα”.

Read More

And More