Συνέλαβαν τον προπονητή τέννις των διασήμων για διακίνηση ναρκωτικών

Σαν βόμβα “έσκασε” στα πηγαδάκι της κοσμικής Αθήνας, η είδηση πως συνέλαβαν τον προπονητή τέννις των διασήμων για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” ο 31χρονος αλλοδαπός προπονητής που διδάσκει σε γνωστό τέννις κλάμπ της Αθήνας έχει μπει στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλος κυκλώματος που εισάγει ναρκωτικές ουσίες στη χώρα μας μέσω Τουρκίας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Η μέθοδος που ακολουθούσε ο 31χρονος προπονητής και ο 28χρονος συνεργός του που συνελήφθησαν μαζί κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., ήταν να εισάγει φορτία ναρκωτικών ουσιών μέσω ταχυδρομείου, δηλώνοντας ψεύτικες διευθύνσεις και στοιχεία κάθε φορά που παραλαμβάνουν τα ταχυδρομικά πακέτα από τις μεταφορικές εταιρείες.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Διώξης Ναρκωτικών, ο 31χρονος από το Ιράν συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του, τη στιγμή που παρέλαβαν ταχυδρομικό δέμα από την Τουρκία το οποίο περιελάμβανε ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 956 γραμμαρίων.

Read More

And More