Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία – Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Γνωστός δικηγόρος των Αθηνών συνελήφθη και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της επίσης δικηγόρου συζύγου του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα και του Δημήτρη Πώποτα στο Newsit.

Μάλιστα, ο 52χρονος μετά τον άγριο τραυματισμό μετέβη μαζί της σε νοσοκομείο του κέντρου της Αθήνας όπου εξετάστηκε από γιατρούς, ένας εκ των οποίων απεφάνθη πως τα τραύματα τα οποία επικαλείται οτι προκλήθηκαν όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι από πτώση από σκάλα έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι με αποτέλεσμα ο δικηγόρος να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομόνοιας.

Σήμερα, οδηγήθηκε στο Εφετείο και όχι στην Ευελπίδων λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας (ονομάζεται ειδική δωσιδικία) όπου όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις εισαγγελέας Εφετών, αναλαμβάνει την άσκηση διώξεων και την τυχόν παραπομπή σε δίκη.

Όλα ξεκίνησαν στις 00:10 της Κυριακής όταν η τραυματισμένη γυναίκα μετέβη μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της με ίδια μέσα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η 37χρονη ήταν σε άθλια κατάσταση και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι είχε ένα ατύχημα και ότι τα τραύματα προήλθαν από την πτώση.

Ένας γιατρός, ωστόσο, κατά την εξέτασή της απεφάνθη οτι η τραυματίας, έχει χτυπηθεί από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα σε διάφορα σημεία του σώματος (σύμφωνα με πληροφορίες η ιατρική αναφορά κάνει λόγο για πολυτραυματία)με αποτέλεσμα να επιμένει πως δεν συνάδουν με την εκδοχή που έδωσε το ζεύγος και να ειδοποιηθεί άμεσα η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο νοσοκομείο, οδήγησαν τον δικηγορο στο τμήμα της Ομόνοιας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Πληροφοριες λενε πως στην ιατρική αναφορά γίνεται λόγος για τραύματα και για χτυπήματα που μακροσκοπικά τουλάχιστον δεν συνάδουν με χτυπήματα από πτώση. Κατι που ερχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει το ζευγάρι με την 37χρονη να μην εχει υποβάλλει μήνυση.

Σε βαθμό κακουργήματος διώκεται γνωστός ποινικολόγος ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: Newsit

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164