Συνελήφθη μητέρα διάσημης ηθοποιού να οδηγεί μεθυσμένη!

Η Ντίνα Λόχαν, μητέρα της ηθοποιού Λίντσεϊ Λόχαν, συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ χθες βράδυ, αφού αστυνομικοί την σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα στη Νέα Υόρκη.

""

Η 50χρονη Λόχαν οδηγούσε με ταχύτητα 32 χλμ. ανά ώρα πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο Λονγκ Άιλαντ και το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε πως το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα της ήταν υπερδιπλάσιο του νομίμου ορίου.

""

“Στην Λόχαν επιδόθηκαν κλήσεις για την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα”, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι αφέθηκε ελεύθερη και πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου την 24η Σεπτεμβρίου.

Η 27χρονη Λίντσεϊ Λόχαν, που έγινε διάσημη από πολύ μικρή ηλικία ως ηθοποιός κι έχει παίξει σε εμπορικά επιτυχημένες ταινίες όπως το φιλμ Τα Κακά Κορίτσια (Mean Girls, 2004), βγήκε πρόσφατα από κλινική όπου είχε εισαχθεί για αποτοξίνωση για έκτη φορά.

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στην Όπρα Ουίνφρεϊ τον περασμένο μήνα παραδέχθηκε ότι ήταν εξαρτημένη και ότι προσπαθεί να μείνει νηφάλια.

Read More

And More