Συνελήφθη ο Γιώργος Δασκαλάκης για παράνομη οπλοφορία έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

Πριν δυο χρόνια μας απασχόλησε έντονα με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τώρα ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης φαίνεται πως έρχεται αντιμέτωπος με το νόμο. Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Ρόδο.

Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live, ο ίδιος παραδέχεται πως είχε πάνω του -στην τσάντα του όπως αναφέρει- ένα παράνομο όπλο, αλλά δεν το έστρεψε εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του. “Πήγα να δω τα παιδάκια μου απλά. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Ότι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Όχι όμως στο χέρι μου. Στην τσάντα μου.Αυτό ήταν όλο το πλημμέλημα. Πέρασα το αυτόφωρό μκου, εγώ το λέω και δεν ντρέπομαι, θα δικαστώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος στην εκπομπή το όπλο το έχει μαζί του για ασφάλεια: “Δεν είμαι μόνος… Είμαι επιχειρηματίας, έχω ένα μαγαζί, κυκλοφορώ με χρήματα, φεύγω νύχτα, το μαγαζί είναι κάτω στην παραλία, αυτό ήταν το πρόβλημα”, ανέφερε χαρακτηριστικά και δήλωσε πως επιθυμία του είναι να τελειώσει όλο αυτό ειρηνικά.

Δες το Video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More