Συνεργασία του Ζακ Στεφάνου με ένα ανατρεπτικό συγκρότημα!

Οι “Calu Cacu” είναι μια ανατρεπτική μπάντα με απίστευτο κέφι! Παίζουν χορευτική μουσική με έντονη την παρουσία πνευστών και φωνών, με ελληνικό στίχο. Στις ζωντανές εμφανίσεις τους διασκευάζουν τραγούδια και από το παγκόσμιο ρεπερτόριο πάντα προσαρμοσμένα στο δικό τους ύφος.

Το πρώτο τους CD single κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο “Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ νυστάζω” και από εκεί μπορείς να καταλάβεις ότι κουβαλάνε πολύ τρέλα!

Τώρα κυκλοφορεί η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Η φλούδα του δέρματός σου μυρίζει κακάο”. Ο δίσκος περιλαμβάνει 11 χορευτικά τραγούδια με πολλές εκπλήξεις και δύο αξιόλογες συνεργασίες! Μία με τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη, που είναι γνωστός από το Fame Story, στο τραγούδι “Η γλάστρα” και μια με τον Ζακ Στεφάνου στο τραγούδι “Σιγά μη γίνεις φίρμα” με στίχους από το ομότιτλο βιβλίο best seller της Χρυσούλας Μολογιάννη.

Περιέχει επίσης δύο διασκευές. Το “Θέλω κοντά σου να μείνω” σε στίχους Γιώργου Γιαννακόπουλου και μουσική Γιώργου Μουζάκη, παιγμένο ως κουβανέζικη salsa και το “Γιάννη μου το μαντήλι σου“, το γνωστό δημοτικό τραγούδι σε soul ρυθμό.

Πάρε μία μικρή γεύση από τα τραγούδια τους:

Read More

And More