Συνεχίζει στο ΣΚΑΪ η Πόπη Τσαπανίδου!

Ανακοινώθηκε και επίσημα, από το ΣΚΑΪ, ότι η Πόπη Τσαπανίδου από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου αναλαμβάνει ξανά τηλεοπτική δράση. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του καναλιού, “To “ΣΚΑΙ Τώρα”, μετά από ανάπαυλα ολίγων ημερών επιστρέφει και πάλι στην οθόνη του σταθμού”.

Η Πόπη Τσαπανίδου από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου μπαίνει πρώτη στη μάχη της ενημέρωσης. Το “ΣΚΑΪ Τώρα” καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τη μία το μεσημέρι θα καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Πόπη Τσαπανίδου και ο ΣΚΑΪ, καθημερινά θα πηγαίνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι τηλεθεατές. Με συνεχείς απ΄ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις, όπως πάντα, η εκπομπή πιάνει το σφυγμό της καθημερινότητας, ενώ ειδικοί συνεργάτες αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας. Ακόμη, πέρα από την καθημερινή ειδησεογραφία, θα υπάρχουν στην εκπομπή και θέματα που αφορούν την επιστήμη, την τεχνολογία, τους νέους και τον πολιτισμό.
Παράλληλα, πληροφορίες του Newsit θέλουν τη γνωστή δημοσιογράφο να έχει επιστρέψει εδώ και μέρες από τις σύντομες διακοπές της και να εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την νέα σεζόν.
Παρόλο που η περυσινή εμφάνισή της στο κανάλι του Φαλήρου δεν έφερε τα ίδια ποσοστά τηλεθέασης που σημείωνε στην ΕΡΤ, αναφέρεται ότι κατάφερε να ανεβάσει στη ζώνη της τα χαμηλά ποσοστά του ΣΚΑΪ. Μόνο που αυτό δεν είναι αρκετό για την Τσαπανίδου που η επόμενη σεζόν είναι προσωπικό της στοίχημα και θα προσπαθήσει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις τηλεθεάσεις της εκπομπής.

Από την εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” στην κρατική τηλεόραση!

Read More

And More