Συνεχίζεται ο πόλεμος Ριζοσπάστη - Ράδιο Αρβύλα

Συνεχίζεται ο πόλεμος Ριζοσπάστη – Ράδιο Αρβύλα | tlife.gr

Με σκληρή γλώσσα απαντά με σημερινό του δημοσίευμα ο Ριζοσπάστης στην συχνή σάτιρα που δέχεται το τελευταίο διάστημα το ΚΚΕ από την τηλεοπτική παρέα της Θεσσαλονίκης.

Η εφημερίδα κατηγορεί τους συντελεστές της εκπομπής για «αντικομουνιστική προπαγάνδα». Μέσα από το δημοσίευμα επιτίθεται στον Αντώνη Κανάκη και αποκαλεί την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα», παραφράζοντας τον τίτλο της εκπομπής, «Ράδιο Σαπίλα».

Διάβασε απόσπασμα από το δημοσίευμα της εφημερίδας:
«…Με το γνωστό τους στυλ συμβάλλουν και αναπαράγουν τα κύρια σημεία της αντι-ΚΚΕ προπαγάνδας. Έκαστος στο είδος του… Οι Αρβύλα το κάνουν μέσα από τις σάχλες που τις πουλάνε και για αστεία… Οι ίδιοι βέβαια μπορεί να πουν ότι απλά κάνουν χιούμορ και ότι το ΚΚΕ το πιάνει πάλι «μανία καταδίωξης». Αλλά τα πράγματα είναι απλά.

Πριν μερικές μέρες ανακάτεψαν σε μια σούπα το ΚΚΕ, το facebook, τον «Ριζοσπάστη» σε έναν καταιγισμό ασυναρτησίας που δυσκολεύεσαι να σχολιάσεις στα σοβαρά… Μέσα από αυτόν τον αχταρμά, στα θολά προσπαθούσαν να γελοιοποιήσουν τα όσα λέει το ΚΚΕ για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ταυτόχρονα να γελοιοποιήσουν και τον «Ριζοσπάστη». Που μιλάει για τα λαϊκά προβλήματα και λέει την αλήθεια στο λαό, πράγματα για τα οποία δεν ανοίγουν το στόμα τους οι Αρβύλες.

Χθες αναπαρήγαγαν την κύρια γραμμή επίθεσης των τελευταίων ημερών απέναντι στο Κόμμα, ότι δηλαδή το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει, ότι θέλει μόνο να είναι στην αντιπολίτευση και να κάνει απεργίες. Το ΚΚΕ όχι μόνο δεν θέλει να είναι στην αντιπολίτευση αλλά παλεύει για να έχουν την εξουσία η εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα…

Γιατί θα προτιμούσαν το ΚΚΕ να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση της αριστεράς που θα χαντακώσει το λαό. Είπαν μάλιστα: «Σιγά το δύσκολο να κάνεις απεργία, στην Ελλάδα γίνονται περίπου 3.500 απεργίες το δευτερόλεπτο…». Μην έχοντας ιδέα από απεργία επί της ουσίας χλευάζουν τον εργάτη που συγκρούεται στο χώρο δουλειάς του με το αφεντικό ενώ κινδυνεύει να απολυθεί όταν κάνει απεργία. Πάει πολύ όμως τέτοιες απόψεις να περνιούνται για «εναλλακτικές» και «προοδευτικές»…

Βέβαια… είναι παλιό το ΚΚΕ και οι ιδέες του για τη νέα κοινωνία και φρέσκες (!) οι ιδέες των Αρβύλα. Ολόφρεσκη σαπίλα…».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ριζοσπάστης εξαπολύει επίθεση στην εκπομπή. Η συνέχεια αναμένεται από την μικρή οθόνη και το επόμενο επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα…

READ more