Συνεχίζεται το θρίλερ με την υγεία του Μπουλά

Νέο θρίλερ με τον Σάκη Μπουλά, αφού όπως φαίνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του συνεχίζεται.

Όσοι βρέθηκαν την Δευτέρα στην πρεμιέρα της ταινίας “Μια φορά και ένα…μωρό” στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατάλαβαν ότι ο Σάκης Μπουλάς δεν ήταν στα καλύτερά του. Φαινόταν αρκετά καταβεβλημένος αφού βρισκόταν ήδη τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο.
Ο ίδιος βέβαια, έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους και θαυμαστές τους λέγοντας πως είναι μια χαρά. Σε δηλώσεις που έκανε στο TLIFE ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαι μια χαρά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον”. Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια της ταινίας είχε έντονο βήχα και φαινόταν εξουθενομένος. Ωστόσο, δεν έχασε το χιούμορ του και είπε μπροστά στις κάμερες: “Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!”
Σημερινό δημοσίευμα όμως της εφημερίδας “Espresso” αποκαλύπτει πως ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής είναι και πάλι στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Σάκης Μπουλάς νοσηλεύεται σε δωμάτιο της Νευρολογικής Κλινικής του ΚΑΤ. Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο από τους θεράποντες γιατρούς του.
Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται είναι κυρίως βιοχημικές, αφού, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, “παρουσιάζει πρόβλημα σε κάποιο ένζυμο”. Λόγω δε του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του συνιστάται μεγάλη προσοχή και καθόλου εφησυχασμός. Στο παρελθόν ο Σάκης Μπουλάς είχε υποβληθεί σε τετραπλό bypass ύστερα από σοβαρό έμφραγμα που είχε πάθει.
Στο πλευρό του βρίσκονται όλοι οι φίλοι και συνάδελφοι του, οι οποίοι μάλιστα είναι πολύ αυστηροί απέναντι του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης του συνιστά να είναι προσεκτικός, αφού πάνω από όλα είναι η υγεία του και αυτήν πρέπει πρώτα να φροντίζει. Ο Σάκης όμως, από χαρακτήρα, είναι άνθρωπος που αντιμετωπίζει αψήφιστα πολλά πράγματα και όπως υποστηρίζουν οι φίλοι του κάνει του κεφαλιού του.
Εμείς του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Read More

And More