Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα Μέσα Μεταφοράς. Μάθε πότε πρέπει να βρεις άλλο μεταφορικό

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τις Μεταφορές που ψηφίστηκε την περασμένη βδομάδα. Μάθε πότε τα Λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το μέσα σταθερής τροχιάς πατάνε φρένο για να κανονίσεις τις μετακινήσεις σου.

Σήμερα, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ (Μπλε Λεωφορεία) θα ακινητοποιηθούν από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, ενώ οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00.

Την Τρίτη εκτός από τα λεωφορεία που έχουν στάση από τις 11.00 εως τις 17.00, χειρόφρενο τραβούν και τα Τρόλεϊ. Την ίδια μέρα στην στάση συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο από τις 12.00 και για 4 ώρες.

Την Τετάρτη, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει Πανελλαδική απεργία στην οποία θα λάβουν μέρος όλα τα ΜΜΜ. Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα λειτουργήσει από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν στην πορεία που διοργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας.

Μέχρι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Μετρό και το Τραμ δεν έχουν ανακοινώσει τις επόμενες κινητοποιήσεις τους. Τη Δεύτερα, όμως, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση των συνδικαλιστικών τους οργάνων και δεν αποκλείεται να συμμετέχουν και εκείνοι στις απεργίες.

Read More

And More