Σύννεφα και …πρωτοβρόχια το Σαββατοκύριακο!

Το καλοκαιράκι αρχίζει να μας αποχαιρετά μιας και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες θα έχουν τη τιμητική τους.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και από το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή η καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και το βράδυ στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς κελσιου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάλλον έφτασε η στιγμή να ξαναμπεί η ομπρέλα στη τσάντα σου, αν και από τη Δευτέρα αναμένεται βελτίωση του καιρού

Read More

And More