Συννεφιά και ζέστη για σήμερα!

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και τις επόμενες ημέρες με το θερμόμετρο να φτάσει ακόμα και τους 27 βαθμούς.

Δες αναλυτικά τον καιρό σε όλη την Ελλάδα

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενω σχετική βελτίωση θα υπάρξει μετά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη Μακεδονία αναμένονται αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Απο το βράδυ θα ενισχυθούν στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς αλλά στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις και στα βορειοδυτικά σποραδικές βροχές. Από το απόγευμα θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και στις υπόλοιπες περιοχές και το βράδυ στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί στη Θεσσαλία 3 με 4 και στις υπόλοιπες περιοχές 4 με 6 και τοπικά από το απόγευμα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και από το απόγευμα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς και στην Κρήτη τους 27 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα στα βόρεια 8 μποφόρ. Οι θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ στα ανατολικά θα πνεόυν τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Το βράδυ ενδεχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς

Read More

And More