Συνοδοί πολυτελείας των 300 ευρώ στο γλέντι του θωρηκτού!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το θωρηκτό Αβέρωφ. Υπήρχαν και συνοδοί πολυτελείας πάνω στο ιστορικό πλοίο.

Μπορεί να έχει συζητηθεί όσο τίποτα το πάρτυ της προηγούμενης Πέμπτης, αλλά οι προκλήσεις δεν σταματούν εδώ. Η εφημερίδα Το Πρώτο Θέμα, βγάζει στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από το πάρτυ της ντροπής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, κάνουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας Πατίτσα να καταρρέουν αφού στο πάρτυ υπήρχαν και συνοδοί πολυτελείας των 300 ευρώ! Το πάρτυ πλημμύρισε από καλλίγραμμα μοντέλα που λικνίζονταν στους ρυθμούς της μουσικής. Πρόκειται για Ελληνίδες που έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό ομορφιάς των Playmate και αλλοδαπές, που έφθασαν με πούλμαν, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στη δεξίωση.

Τα μοντέλα πέταξαν τα περιττά ρούχα και τις τσάντες τους και άρχισαν να χορεύουν ξέφρενα πάνω στο κατάστρωμα του Αβέρωφ, αγνοώντας τους στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς. Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, τις κάλεσαν στο πάρτυ, για να δώσουν μια διαφορετική εσάνς και να διασκεδάσουν τους καλεσμένους. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα τα μοντέλα πήραν ως πληρωμή 300 ευρώ για την παρουσία τους.

Στο πλοίο, ωστόσο βρέθηκαν και μοντέλα από την εγχώρια show biz. Ο λόγος για τα πέντε μοντέλα που στόλισαν την είσοδο του Αβέρωφ, με κύριο ρόλο την υποδοχή των προσκεκλημένων. Πρώην υποψήφιες playmates με hot φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά βρέθηκαν επί της υποδοχής στο ιστορικό πλοίο για χάρη της δεξίωσης του Λεό και της Μαριέττας. Η Βαλέρια Μεζιριάδου, η Όλγα Παβαλάκη, η Άσπα Τουφεξή και η Εύα Τακάκη, βρέθηκαν στο πλοίο για να εργασθούν και να διασκεδάσουν τους επιχειρηματίες..

Τα κορίτσια φόρεσαν μινι λευκές φούστες και μαύρο σακάκι και πήγαν στο πλοίο από τις επτά και μισή το απόγευμα, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό. Ο ρόλος τους απλός και η θέση τους συγκεκριμένη: Η Βαλέρια Μεζιριάδου και η Όλγα Παβαλάκη στέκονταν επάνω στη σκάλα, όπου καλωσόριζαν τους καλεσμένους. Οι άλλες τρεις βρίσκονταν λίγα βήματα πριν το θωρηκτό για να υποδεικνύουν στον κόσμο την είσοδο.

Ακόμη, τα ξένα μοντέλα, φορώντας αποκαλύπτικά φορέματα και ψηλοτάκουνες γόβες έμειναν στο πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πρόκειται για μοντέλα που έρχονται στη χώρα, αρκετά συχνά από το εξωτερικό για να παρευρεθούν σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Οι φωτογραφίες τους σοκάρουν αφού δεν δίστασαν ακόμη και να τις βάλουν στο φυλάκιο του πλοίου για… πλάκα. Μάλιστα, μια κοπέλα επέλεξε το φυλάκιο για να ξεκουραστεί και οι τέσσερις ναύτες που βρίσκονταν έξω από αυτό, απλώς την παρατηρούσαν.

Δες κάποιες από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφορούν!

Read More

And More