Συντετριμμένη η μάνα της 23χρονης Μαρίας που πέθανε από νευρική ανορεξία

Θρήνος στην Πάτρα για τον χαμό της 23χρονης Μαρίας Φιλιππάτου. Η καρδιά της την πρόδωσε την ημέρα των Χριστουγέννων.

Συντετριμένη η μητέρα της Αριστέα, ξεσπά σε κλάματα για τον χαμό του παιδιού της. Εκφράζει όμως και το μεγάλο της παράπονο για όσους δεν βοήθησαν το κοριτσάκι της. Τo TLIFE επικοινώνησε μαζί της αλλά δεν ήταν σε θέση να πει κάτι παραπάνω. Ολόκληρη η οικογένεια της 23χρονης θρηνεί.

Η Μαρία είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 29 κιλά. Όπως διαβάζουμε στο Dete.gr η αδύναμη καρδιά της σταμάτησε να χτυπά, στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Πριν από λίγο καιρό, η 23χρονη είχε μιλήσει για το πρόβλημά της και είχε ζητήσει βοήθεια για την πολυδάπανη θεραπεία της. Δεν πρόλαβε να την ολοκληρώσει όμως…

Το πρόβλημα, δεν της παρουσιάστηκε μετά από δίαιτες για να χάσει βάρος, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις κοριτσιών. Η ίδια αναγκάστηκε να δουλεύει ολόκληρη τη μέρα για να συντηρήσει τον εαυτό της αλλά και την οικογένειά της που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Πελοπόννησος, το απόγευμα των Χριστουγέννων η Μαρία ένοιωσε δυσφορία με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο. Αν και έγιναν επίμονες προσπάθειες από τους γιατρούς, η καρδιά της δεν άντεξε και εξέπνευσε, σκορπώντας την θλίψη στην οικογένειά της αλλά και σε σύσσωμη την κοινή γνώμη της Πάτρας, που είχε ευαισθητοποιηθεί από την περιπέτεια της υγείας της.

Για τον θάνατο της 23χρονης θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση. Από την πλευρά της μητέρας της, Αριστέας Ζωγοπούλου, εκφράζονται βαθιές ευχαριστίες σε όσους τους συμπαραστάθηκαν και με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα πληρώσει την κηδεία του παιδιού της…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164