Συντετριμμένος ο συμπρωταγωνιστής του Paul Walker! Δες τι έγραψε στο Twitter

Συγκλονισμένο το Χόλιγουντ παρακολουθεί τον άδικο χαμό του ηθοποιού Paul Walker. Περισσότερο από όλους ίσως, ο συμπρωταγωνιστής του στις 5 ταινίες “Fast and the Furious” που έκαναν μαζί, Vin DIesel, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε τα εξής, αποχαιρετώντας το φίλο του: “Αδελφέ, θα μου λείψεις πολύ! Έχω μείνει απόλυτα άναυδος. Ο Παράδεισος κέρδισε έναν νέο Άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη”.

Και ενώ το Χόλιγουντ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, εξακριβώθηκε η ταυτότητα του οδηγού της μοιραίας Πόρσε. Πρόκειται για τον πρώην οδηγό αγώνων, κολλητό φίλο, συνέταιρο και οικονομικό σύμβουλο του ηθοποιού, Roger Rodas. Δες σε παλαιότερη φωτογραφία τους να ποζάρουν σε αγώνες αυτοκινήτου:

Οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια, έτρεχαν μαζί σε αγώνες, πριν αποφασίσουν να συνεταιριστούν με τον Rodas να αναλαμβάνει τα οικονομικά του ηθοποιού. Ο Rodas μάλιστα βοήθησε τον Walker να στήσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα Reach Out Worldwide στην εκδήλωση του οποίου παραβρίσκονταν και οι δύο λίγα λεπτά πριν το μοιραίο δυστύχημα (δες εδώ την τελευταία φωτογραφία του ηθοποιού πριν το τροχαίο).

Read More

And More