Συντροφιά απόψε με τις κωμωδίες του Mega !

“Βασιλιάδες” :

Κι όμως ο Αιμίλιος καταφέρνει να πάρει επιτέλους τη θέση του Μάρκου… μόνο στο όνομα και στα μάτια των κινέζων επενδυτών! Συστήνεται ως Μάρκος Βασιλιάς και θα κάνει τα πάντα για να εκθρονίσει τον πραγματικό πρόεδρο. Μόνο που αυτό το σχέδιο θα φέρει τις μεγάλες παρεξηγήσεις… Τιτίκα και Λίζα προσπαθούν να συνυπάρξουν «αρμονικά» στη πρώτη τους εκπομπή (δύσκολο!).

Λεωνίδας και Σόφη θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και να εκδικηθούν τον Αλέξη (σιγά τα αίματα!) ενώ ο Μηνάς αποφασίζει να ρίξει τα μούτρα του (πώς το ‘παθε) και να ζητήσει από τους Κανελλόπουλους να τον ξαναπροσλάβουνε. Μην έχει κάτι άλλο στο μυαλό του; Η Γιούλη επιστρέφει στο σπίτι για να περιποιηθεί το Χάρη και ο Μάρκος θα προσπαθήσει να την πείσει να μείνει… θα τα καταφέρει;

“Κλινική Περίπτωση” :

Μια εγκυμοσύνη έρχεται να ταράξει τα νερά στη Ληδία. Τεστ εγκυμοσύνης, βρεφικά ρούχα, άγχος, όλα στο κόκκινο. Η γυναικοπαρέα βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Αριστέα, έχοντας πάρει μια γεύση ζωής από τη νεανική της αγάπη, ωθεί τον Μάρκο να ζήσει τον έρωτα. Ο Πάνος εγκαινιάζει το νέο του ξενοδοχείο και ο Μάρκος “εγκαινιάζει” ένα από τα δωμάτια. Η Αντριάνα τον πιάνει στο κρεβάτι με μια άλλη!

Κι όμως, αντί αυτό να φέρει απόσταση ανάμεσα στον Μάρκο και την Αντριάνα, μοιάζει να τους φέρνει πιο κοντά. Ο Τζίμης πιάνει δουλειά ως σερβιτόρος στο μαγαζί και αποφασίζει να εκδηλώσει την ιδιαίτερη συμπάθειά του στην ‘Αννα. Το θέμα είναι, όμως, ποιος θα πιστέψει ότι τα συναισθήματά του είναι ειλικρινή… Ταυτόχρονα, η Μαργαρίτα αποφασίζει να κάνει μαθήματα νοσηλευτικής και παλεύει να πείσει τον Μάρκο να της τα πληρώσει.

Read More

And More