Σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή έκλεισε ένα χρόνο αποκλειστικού θηλασμού! [pic]

Αγαπάνε να ταξιδεύουν και πλέον το έχουν κάνει επάγγελμα! Και από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το μωρό τους δε σταμάτησαν να ταξιδεύουν με την μπέμπα να τους συνοδεύει σε κάθε τους ταξίδι. O λόγος για τον παρουσιαστή του Happy Traveler Ευτύχη Μπλέτσα και την σύζυγο και συνεργάτιδά του Ηλέκτρα Αστέρη!

Το ζευγάρι απέκτησε εδώ και ένα χρόνο μια υπέροχη κορούλα που τους άλλαξε τη ζωή και οι 3 τους ζουν μαζί τη απόλυτη ευτυχία!

Η Ηλέκτρα δημοσίευσε μια φωτογραφια με το μωρό της εξηγώντας πως τη θηλάζει αποκλειστικά ένα χρόνο καθώς και τα πλεονεκτήματα του θηλασμού

Για την ακρίβεια 55 εβδομάδες. 1 χρόνος και 15 ημέρες. Κάθε μέρα απ’  αυτές ήταν και μια ξεχωριστή νίκη. Κάθε μέρα ήταν ένας στόχος που είχαμε βάλει εγώ και η μικρή μου. Γιατί τα οφελη είναι πολλά. Και μπορεί και οι δυσκολίες το ίδιο, όμως σε κάθε μαχη πάντα σκεφτόμουν τα θετικά.
. Και τελικά είναι τόσα πολλά που είχα να μου δίνουν δύναμη. Τα οφελη για το μωρό είναι αμέτρητα. Τα οφελη για την μητέρα επίσης. (Σας έχω κάνει πιο αναλυτικό ποστ στο Facebook γιατι εδώ δεν χωρούσαν όλα 😂)
.
. Θα μπορούσα να γράφω ώρες για τον θηλασμό και πάλι τα λόγια να μην φτάνουν. Που να χωρέσει ένας χρόνος θηλασμού σε διαφορετικές χώρες, σε διαφορετικά μέρη, σε όλες τις καταστάσεις, με όλα τα συναισθήματα; Δεν τα χωράνε οι λέξεις, όσα νιώθει η καρδιά. .
.
. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχω πείσει έστω και μια νέα μαμά να προσπαθήσει. Να έχω εμπνεύσει εστω και μια μαμά να τα καταφέρει. Να έχω βοηθήσει έστω και μια μαμά εκεί.. Στη δύσκολη στιγμή του πόνου και της παραιτησης να μην παραιτηθει.
Γιατι ξέρεις ο θηλασμός δεν είναι μόνο χαρουμενες εικόνες με μαμάδες και μωρά που θηλάζουν χαμογελαστά. Είναι και εκείνες οι στιγμές που υπάρχει πόνος και δυσκολία και κούραση. Όμως αν αντέξεις όλα αυτά στο τέλος έχεις την πιο σημαντική ανταμοιβή της ζωής σου. Στο υπόσχομαι.
Με το μωρό μου έχουμε περάσει πολύ δύσκολα για να καταφέρουμε και να εδραιωσουμε τον θηλασμό. Όπως και η κάθε μαμά που το καταφέρνει, όμως αυτή μας ή επιτυχία κρύβει την συνταγή της ευτυχίας για κάθε μωρό και κάθε μαμα. Μωρό μου σε ευχαριστώ που μου έμαθες ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Σε ευχαριστώ που με έκανες να νιωθω ηρωίδα. Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα μου, αφού σε γέννησα να είναι ότι σε μεγάλωσα και σε έκανα 1 ετών μόνο και αποκλειστικά με το γάλα μου. Και αυτό είναι για μένα το πιο συγκινητικό από όλα.
Υ. Γ. Ευχαριστουμε και τον συζυγο και μπαμπά Ευτυχή που ήταν πάντα εκεί, υπομονετικός και μεγάλο στήριγμα όλο αυτό το διάστημα.
Υ. Γ. 2 Δεν θέλω να θιχτουν οι κοπέλες που δίνουν ξένο. Γράφω ό, τι γράφω γιατί θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό και θέλω να προαγω τον θηλασμό. Δεν μειώνω η θίγω καμία μαμά που δεν ήθελε να θηλάσει. Είναι δικαίωμα της.

Read More

And More