Τ ΄άστρα προβλέπουν πρωτιά για τον Γιώργο;

Τ ΄άστρα προβλέπουν πρωτιά για τον Γιώργο; | tlife.gr

Βραδιά ημιτελικού η αποψινή και έχουν αρχίσει οι προβλέψεις , οι κρίσεις και οι εκτιμήσεις πουρνό-πουρνό στα κανάλια. Ετσι, για να τηρούνται και οι…παραδόσεις ! Με άλλα λόγια; Γιουροβίζιον; Η χαρά της τηλεόρασης ! Τώρα που είμαστε και …πιεσμένοι με την κρίση ; Θα της δώσουμε και θα καταλάβει ! Μωρέ γιατί εμένα κάτι μου λέει πως στην Γιουροβίζιον θα …ξεσπάσουμε ;

Το τι έχουν να ακούσουν τα αυτάκια μας απο σήμερα και όλες τις επόμενες ημέρες και να δουν τα ματάκια μας, δεν περιγράφεται. Θα ζήσουμε και πάλι τηλεοπτικές σκηνές απίστευτης τρέλας… Αααχ,Γιώργο κουράγιο αγόρι μου, για την Ελλάδα ρε μαμώτο !

Ετσι, επειδή όπως είπα και στην αρχή Γιουροβίζιον ίσον προβλέψεις ,κρίσεις και εκτιμήσεις (και όταν τελειώσει θα έρθουν και οι επικρίσεις…) ,οι αστρολόγοι έχουν πάρει αμπάριζα τα κανάλια με την …τσίμπλα στο μάτι ! Τι λένε ,όμως, τ ΄άστρα για τον Γιώργο ;

Απόψε λέει θα φωνάξουμε …όπα, αφού ο Γιώργος θα τα καταφέρει και θα περάσει άνετα στον μεγάλο τελικό του διεθνούς μουσικού διαγωνισμού. Καλά , όμως , θα πάμε (σύμφωνα πάντα δε με την Βιργινία Λεούση που έκανε απο τα χαράματα «Πρωινή Μελέτη») και στον τελικό .Βέβαια λέει ,μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις δεν θα είμαστε, αλλά θα είμαστε στην 10άδα.

Για να δούμε ,λοιπόν, ποιος θα επιβεβαιωθεί και ποιος θα διαψευστεί… Εχω μεγάλη περιέργεια ,γιατί ως γνωστόν είμαι και περίεργος άνθρωπος !

Γιώργο μας, καλή επιτυχία …

READ more