Τ. Αλοιμόνου: Επέστρεψε δυναμικά στη θεατρική σκηνή! Δες φωτογραφίες

Τ. Αλοιμόνου: Επέστρεψε δυναμικά στη θεατρική σκηνή! Δες φωτογραφίες | tlife.gr
Πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους έκανε την Πέμπτη το βράδυ στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη” η Τζίνα Αλοιμόνου με το διακεκριμένο έργο του Alfred Gehri “Έκτο Πάτωμα”. Η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε δυναμικά στη θεατρική σκηνή και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Το εξαιρετικό μουσικό θεατρικό έργο πιο επίκαιρο από ποτέ, ανέβηκε στην ελληνική θεατρική σκηνή μετά από είκοσι χρόνια με την υπογραφή της καταξιωμένης ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, τις μουσικές συνθέσεις του Σταμάτη Κραουνάκη σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Την παράσταση σκηνοθετεί η Μαριάννα Κάλμπαρη ενώ πρωταγωνιστούν η Τζίνα Αλοιμόνου, η Αιμιλία Βασιλακάκη, η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Διαμαντής Καραναστάσης και ο Γιάννης Στεφόπουλος.
Η γοητευτική ηθοποιός Τζίνα Αλιμόνου που βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο έκλεψε τις εντυπώσεις της μουσικής παράστασης με τις γκρίζες ενδυμασίες και την κόκκινη περούκα της. Το κοινό καταχειροκρότησε τους ταλαντούχους ηθοποιούς για τις καταπληκτικές ερμηνείες τους αφού έδωσαν και θα δίνουν μέχρι το τέλος των παραστάσεων τον καλύτερο εαυτό τους.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσε η Βίκυ Βολιώτη, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Θάνος Καλλίρης, η Νικολέτα Βλαβιανού και πολλοί άλλοι.


Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η μυθική παράσταση επιχειρεί μια σύγχρονη σκηνική ανάγνωση του διάσημου μουσικού έργου, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα καθαρό ύφος musical. Εν μέσω οικονομικής κρίσης του ‘30, μια ομάδα ανθρώπων – μικρογραφία ολόκληρης κοινωνίας- συνυπάρχει στο έκτο πάτωμα μιας παρισινής πολυκατοικίας. Με άξονα την κωμωδία που χαρακτηρίζει την επιτυχημένη διασκευή της Άννας Παναγιωτοπούλου, παρακολουθούμε τη ζωή αυτών των ανθρώπων να ξετυλίγεται μέσα από τους έρωτες, τις συγκρούσεις, τα πάθη και πάνω από όλα τα όνειρά τους.

Όνειρα μικρά και μεγάλα, όνειρα που τους δίνουν τη δύναμη να αντέξουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Μόνο που μέσα στην πορεία του έργου, θα συνειδητοποιήσουν ότι πάνω και πέρα από τα όνειρα -που δυστυχώς τόσο σπάνια γίνονται πραγματικότητα- υπάρχει η αγάπη, η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η αίσθηση ότι παραμένουμε ενωμένοι απέναντι σε κάθε δυσκολία. Και μόνο μέσα από αυτή την αίσθηση μπορούμε να βγούμε αληθινοί νικητές στο παιχνίδι της ζωής.

Δες φωτογραφίες από την παράσταση:

Τζίνα Αλοιμόνου, Βίκυ Βολιωτη

Ευγενία Δημητροπούλου

Βίκυ Βολιώτη

Θάνος Καλλίρης

Θοδωρής Κατσαφάδος

Νικολέτα Βλαβιανού

Στιγμιότυπα από την παράσταση:

READ more