Τ. Καλημέρης: Μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο!

Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε για πρώτη φορά το βράδυ του Σαββάτου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τονίζοντας πως, όσο καιρό έμεινε στην Αμερική για τις σχετικές θεραπείες, δεν πέρασε άσχημα και διευκρινίζοντας πως δεν απειλήθηκε η ζωή του, αλλά ήταν σοβαρό και έπρεπε να το αντιμετωπίσει με σοβαρότητα!

”Δεν το έκρυψα ποτέ, αλλά δεν με ρώτησαν και ποτέ”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην εκπομπή ”Lifestyle” του Alter και συνέχισε:

”Είχα πάθει ένα είδους καρκίνου στο δέρμα. Ήταν κάτι που με ταλαιπώρησε περίπου ένα τετράμηνο στην Αμερική. Πέρασα αυτή τη διαδικασία -δεν πέρασα κι άσχημα στην Αμερική, οφείλω να ομολογήσω, δεν ήταν άσχημα. Ήταν σαν παρατεταμένες διακοπές… Το ξεπέρασα και είμαι μια χαρά. Για ένα μικρό διάστημα, όσο ήμουν στην Αμερική, έκανα τις θεραπείες κι έβλεπα γύρω μου ανθρώπους με συμπτώματα, πολύ πιο έντονα από τα δικά μου, με προβλήματα πιο μεγάλα από τα δικά μου, εκεί λίγο κλονίστηκα… Όχι με την έννοια ότι κινδυνεύω, αλλά με την έννοια ότι, ζεις μια ζωή και ξαφνικά αυτή η ζωή αλλάζει. Δεν έγινα πιο φιλοσοφημένος, δεν αντιμετωπίζω διαφορετικά τη ζωή. Όπως ήμουν, είμαι.”

Read More

And More