Τ. Μαυρίδης: Με ποια τραγουδίστρια προσπαθεί να ξεπεράσει την Έλενα;

Ο Τόνυ Μαυρίδης, λίγο διάστημα μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Παπαρίζου, προσπαθεί σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso να ανακτήσει τη χαμένη του διάθεση και ίσως και την αυτοπεποίθησή του.

Κι αυτό γιατί ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να διασκεδάζει πριν από λίγες μέρες στον Νίκο Βέρτη με την γνωστή τραγουδίστρια Αναστασία Ζάννη (από το Fame Story).

Φαίνεται λοιπόν, ότι ο Τόνυ προσπαθεί να διώξει τις δυσάρεστες σκέψεις από το μυαλό του… Ήταν λίγα λεπτά μετά τις δώδεκα το βράδυ όταν μπήκε στο κέντρο ”Fantasia” μαζί με την παρέα του και κάθισε σε έναν από τους πίσω καναπέδες.

Με εμφανώς καλύτερη διάθεση από τις προηγούμενες μέρες, χαμογελούσε και απολάμβανε το πρόγραμμα, χωρίς να τον απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων.

Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, δίπλα του καθόταν η τραγουδίστρια Αναστασία Ζαννή κι όλοι αναρωτιούνταν αν πρόκειται για την νέα του σύντροφο.

Κάτι τέτοιο όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει σύμφωνα με την Espresso, μιας και είναι γνωστή η μακροχρόνια φιλία των δυο τους.

Read More

And More