T. Παπαδημητρίου: Μετά τον χωρισμό μου με τον Τόλη με βγάλανε τέρας!

Η Τζούλια Παπαδημητρίου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τον Τόλη, την κόρη της Χαρά και τον έρωτα!

Για την 15ετία ισχυρής έντασης που πέρασε με τον Τόλη: “Ήταν μια ισχυρή σχέση.Όλα είναι από τον Θεό και είναι γραφτό να τα περάσουμε. Δεν απορρίπτω το παρελθόν μου, το δέχομαι. . Από κει και πέρα, ότι και να πέρασα, τέλειωσε και προχωράω.”

΄Οσο για τον αν τη σημάδεψε: “Σίγουρα με σημάδεψε. Έχω ένα παιδί με αυτό τον άνθρωπο. Ήθελε και ο ίδιος να με σημαδέψει και έκανε τα πάντα προκειμένου να γίνει. Παρόλα αυτά, επαναλαμβάνω ότι είμαι καλά και συνεχίζω τη ζωή μου”

Για τη ζωή της σήμερα: Την έχω πάρει στα χέρια μου, ζω την κάθε στιγμή. Πρωτίστως είμαι μανούλα, κι έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Εργάζομαι, ερωτεύομαι, απογοητεύομαι, όπως όλοι οι άνθρωποι.

Με ποιανού υπαιτιότητα δεν έγινε το τεστ του DNA; Του κυρίου Τόλη Βοσκόπουλου, που αρνήθηκε να δώσει αίμα σε τεχνικό σύμβουλο ορισμένο από το δικαστήριο.

Για το χρέος του Τόλη: “Τα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου δημιουργήθηκαν μετά το χωρισμό μας και όχι στο γάμο μας. Πριν γνωριστούμε και μετά τον χωρισμό μας, ήταν στην ίδια κατάσταση, με χρέη.”

Θα ξαναπαντρευόταν; “Βεβαίως θα ξαναπαντρευτώ! Πιστεύω στο γάμο και στην οικογένεια.”

Αν είχε τη δυνατότητα θα άλλαζε κάτι στη ζωή της; “Θα ήθελα να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα και να μη λειτουργώ με το συναίσθημα, να είμαι πιο σκληρή. Δεν ξέρω αν θα ήμουν ευτυχισμένη. Ισως, όμως, να ήταν καλύτερα τα πράγματα για μένα. Δεν θα περνούσα αυτά που έζησα. Γιατί δεν έκανα κάτι για να ζηλέψω κανέναν, να στερήσω οτιδήποτε από τη ζωή μου, πράγμα που έκαναν οι άλλοι για μένα. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Δεν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο.”

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί.

Read More

And More