Τ. Σαμαράς: “Δεν μου αρέσει το look του Ψινάκη! Θα ήταν μία καλή μεταμόρφωση για το FAB 5”

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι από τους πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες! Ο κόσμος δεν χορταίνει να τον βλέπει κι εκείνος λατρεύει να βγαίνει στην μικρή οθόνη. Βέβαια, το ταλέντο του είναι τα μαλλιά αλλά και το να κάνει τον κόσμο να γελάει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο MTV και στον Γιώργο Σατσίδη μίλησε για το FAB5, τον Ηλία Ψινάκη και τον Λάκη Γαβαλά, για το sex, αν θα έχει ρόλο έκπληξη στο Dancing αλλά και τα το ποιος έχει τα χειρότερα μαλλιά!

Τι απαντάει στην κριτική που του άσκησε ο Ηλίας Ψινάκης;
Το FΑΒ 5 έχει τελειώσει και εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να τον σταματήσει, τότε στεναχωρήθηκα που εξέφερε την άποψή του για μένα. Εγώ ξέρω ότι ήταν απόφαση του καναλιού να φύγει από την εκπομπή. Μίλησε για μένα και είπε ότι εγώ και ο χαρακτήρας μου δεν του ταιριάζουν. Μίλησε πολύ υποτιμητικά! Εγώ του απαντώ, σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Όταν όμως συνεργάζεσαι με την Τζούλια Αλεξανδράτου, τότε καταλαβαίνεις πιο είναι το επίπεδο του καθενός! Όταν κάνεις παρέα με ανθρώπους τέτοιου τύπου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν με αφορούν οι εξηγήσεις. Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, τον Γιάννη Λάτσιο και τον Νίκο Κάλλη που με ανακάλυψε, ήταν ό,τι καλύτερο για μένα. Αυτό κρατάω από όλο αυτό. Αγαπάω τον κόσμο και σέβομαι όλους εκείνους που με υποστήριξαν. Μόνο ο αγαπημένος μου κύριος Λάτσιος θα αποφασίσει αν ο Ψινάκης θα κάνει κάτι άλλο στον ΑΝΤ1. Εκείνος πήγε μέχρι ένα σημείο τον Σάκη, όμως, μόνο μέχρι ένα σημείο. Γι’ αυτό σήμερα ο Σάκης είναι ο super star της Ελλάδας.

Tι λέει για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Λάκης Γαβαλάς;

Ο Λάκης είναι ένας φοβερός άνθρωπος. Το αν δεν τα κατάφερε με την επιχείρησή του είναι άσχετο. Τώρα είναι καλύτερα, μιλήσαμε. Είναι πράγματα για τα οποία δεν μπορείς να πεις τίποτα.

Τι απαντάει σε όσους τον χαρακτηρίζουν “μαϊντανό”;
Δεν ξέρω γιατί με χαρακτηρίζουν έτσι. Δεν το σκέφτομαι, δεν με στεναχωρεί, όταν μπαίνεις σε έναν χορό, χορεύεις!

Τι πιστεύει για το σεξ;

To sex μου αρέσει. Mου αρέσει πολύ. Ο ιδανικός σύντροφος για μένα, δεν είναι ο πανέμορφος. Χρειάζεται η ομορφιά,αλλά δεν είναι αυτό. Για γάμο δεν είμαι ακόμα έτοιμος, αλλά όταν μεγαλώσω γιατί όχι. Από την άλλη το να υιοθετήσεις ένα παιδί, είναι πολύ σοβαρό, το παιδί δεν είναι παιχνίδι. Θα μπορούσα μόνο αν είχε τη μητέρα του.

Ποιοι είναι οι “κακοί λύκοι” στη ζ
ωή του;
Έχω αισθανθεί “κοκκινοσκουφίτσα” στο δάσος με έναν λύκο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! (σ.σ. εννοεί τον Ηλία Ψινάκη)
Τον κακό τον λύκο τον έδιωξα όμως με τον χαρακτήρα μου. Ο χαρακτήρας μου είναι αυτός που τον απέτρεψε. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω μάθει να κάνω ίντριγκες. Δεν επιζώ από αυτό. Έχω μάθει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να ακούω την οικογένειά μου, έχω αρχές από το σπίτι μου.

Θα έχει ρόλο έκπληξη στο επόμενο Dancing;
Το Dancing είναι το μεγαλύτερο σόου της χώρας, αλλά δεν! Έχω κάνει πολλά πράγματα οπότε από τη μία θα μου άρεσε να ξεκουραστώ, όμως αν είναι μια καλή πρόταση θα το κάνω. Όμως το ομολογώ, γουστάρω την TV!

Ποιοι έχουν τα χειρότερα μαλλιά;

Τα χειρότερα μαλλιά τα έχουν οι πολιτικοί. Δεν περιποιούνται καθόλου την εμφάνισή τους αν και θα έπρεπε να είναι πιο μοντέρνοι. Το μαλλί του Σαμαρά για παράδειγμα θέλω να του το ξεκολλήσω. Να γίνει πιο dirty! O πολιτικός πρέπει να είναι κλασικός στις πεποιθήσεις του, όχι στο μαλλί του. Επίσης, η Μέρκελ έχει πολύ άσχημο look. Θα της τα έκανα πιο κοντά, πιο ανάλαφρα! Όμως ο πιο κακοχτενισμένος είναι ο Ψινάκης. Πρέπει επειγόντως να φύγει από το μακρύ το μαύρο, να το κόψει, να κάνει μια αλλαγή. Ο Ηλίας θα ήταν μια καλή μεταμόρφωση για το FAB 5. Δεν μου αρέσει το look του, όταν περνάς και κάποια ηλικία πρέπει να ανανεώνεσαι, το look του είναι πασέ. Θα άλλαζα όμως και το ντύσιμο του, θα το έκανα πιο μοντέρνο, ίσως με σακάκι και χαμηλοκάβαλο παντελόνι.

Read More

And More