Τ. Σαμαράς: Θα είναι “μάρτυρας” στο δικαστήριο με τον Λ. Λαζόπουλο!

Ένα από τα μεγαλύτερα και μέχρι πριν από λίγους μήνες άπιαστα όνειρα, θα δεί απόψε το βράδυ να παίρνει σάρκα και οστά, στην τηλεόραση, ο γνωστός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς!

Σήμερα το βράδυ θα παίξει στον Αlpha, στο “Δια τάυτα” το επεισόδιο όπου συμμετέχει ο Τρύφωνας ως μάρτυρας στο δικαστήριο και θα είναι ένα βράδυ γεμάτο γέλιο!

/

Το επεισόδιο έχει τίτλο ο Μπάμπης και ο Τρύφωνας ως μάρτυρας στο δικαστήριο… θα δώσει φως στην υπόθεση, με τον δικό του τρόπο βέβαια…

Η υπόθεση

Οι δύο κομμωτές, ο Μικές και ο Ντίμης, πιάνονται συνεχώς μαλλί με μαλλί και όχι για να χτενιστούν. Όταν τα… ποστίς εκτροχιάζονται, επεμβαίνει η αστυνομία. Στον ανακριτή Φευγουλέα, ο Μικές παραπονιέται για την παθολογική ζήλεια του συμβίου του, ενώ στο κελί ο Ντίμης προσπαθεί να το παίξει «άντρας», για να σώσει τη ζωή του από τον ομοφοβικό, μαχαιροβγάλτη συγκρατούμενό του. Η αίθουσα του δικαστηρίου μετατρέπεται σε «κλουβί με τις τρελές», από τους κομμωτές που έχουν έρθει για συμπαράσταση. Στην κρίση των δικαστών, θα τεθεί κι ένας Μπάμπης, μια Λιλίκα και ένας γιός. Ως είθισται, διέξοδο στην κρίση θα δώσει ο Σαμαράς. Ο Τρύφωνας.

/
Backstage φωτογαφία από τα καμαρίνια με την Σμαράγδα Καρύδη

O Τρύφωνας είναι ξετρελαμένος που έπαιξε δίπλα στο Λάκη αλλά και τους άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς όπως η Σμαράγδα Καρύδη και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και νιώθει ότι έκανε ένα παιδικό του όνειρο παραγματικότητα. Έχει πει μάλιστα ότι ενώ στο σήρια, υποδύεται τον εαυτό του, ήταν αρκετά δύσκολο.

Δες bacstage video

Read More

And More