T. Στεφανίδου στο ”10 με 1 μαζί”: Η ενημέρωση περνάει στο Internet!

Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1 ”10 με 1 μαζί”. Η Τατιάνα επισκέφθηκε σήμερα την πρωινή παρέα του Ant1 και μίλησαν για πολλά!

Η δημοσιογράφος δεν έκρυχψε την ανησυχία της για τα όσα συμβαίνουν στον δημοσιογραφικό χώρο. Ολόκληροι όμιλοι οδεύουν στη χρεωκοπία, μεγάλες εφημερίδες κλείνουν… Ποια είναι η άποψη της Τατιάνας γι’αυτό;

”Κάποιοι άργησαν να καταλάβουν την πολλή μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει στον Τύπο. Για παράδειγμα οι εφημερίδες, όταν βλέπεις να κλείνει το καθημερινό Βήμα ή η Απογευματινή, όταν βλέπεις αυτή την κατάσταση στον Τύπο, όταν βλέπεις τους όμιλους των περιοδικών να δανείζονται συνεχώς από τις τράπεζες και να μην μπορούν να συντηρηθούν, τα ραδιόφωνα να ψυχορραγούν, βλέπεις τα κανάλια να απολύουν κόσμο και δεν έχει καταλάβει κανείς ότι η ενημέρωση αλλάζει, ότι η ενημέρωση περνάει στο διαδίκτυο”, δήλωσε.

Και συνέχισε: ”Ο άλλος είναι στο γραφείο του και δεν θέλει να περιμένει να πάει 8 το βράδυ για να δει το δελτίο ειδήσεων ή να πάρει την εφημερίδα η οποία έχει τυπωθεί την προηγούμενη μέρα για να διαβάσει τα χθεσινά νέα. Όταν ο άλλος με ένα κλικ ό,τι ώρα θέλει, ακόμη κι από το κινητό του διαβάζει τις ειδήσεις, αλλάζουν τα πράγματα. Θα μείνουν οι καλές εφημερίδες, τα καλά κανάλια και κυρίως η ψυχαγωγία. Τα αμιγώς ψυχαγωγικά προγράμματα θα υπάρχουν και η τηλεόραση θα είναι πάντα η βασίλισσα. Δεν υπάρχουν πολλά δημοσιογραφικά προγράμματα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More