Τ. Βάνου: Μιλάει για τη μάχη με τον καρκίνο και το πολύωρο χειρουργείο

Για την μάχη της με τον καρκίνο και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε πριν από ένα μήνα μίλησε η κυρία του ελληνικού τραγουδιού Τζένη Βάνου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά: Δεν φοβάμαι να το πω: ναι έχω καρκίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε στην επιγλωττίδα και τον προλάβαμε ένα χιλιοστό πριν ακουμπήσει τις φωνητικές χορδές.

Η Τζένη Βάνου, όπως γράφει η εφημερίδα υποβλήθηκε σε εξάωρη εγχείριση και όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί, της αφαιρέθηκε όγκπς σε μέγεθος μανιταριού. ” Δεν το κρύβω ότι όταν κοίταξα τον γιατρό στα μάτια και μου είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ, έπαθα σοκ. Το ίδιο έπαθαν και τα παιδιά μου και κυρίως η κόρη μου που πηγε να …πεθάνει όταν ο καθηγητής βγήκε από το χειρουργείο και τους ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο” εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Η γνωστή τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους γιατρούς αλλά και το θεό για το γεγονός ότι όλα πήγαν καλά και έδωσε το μήνυμά της στους καπνιστές με τα λόγια που της είπε ο γιατρός της: ” Εγώ δεν είμαι φαντατικός αντικαπνιστής,αλλά αυτό που έχεις στο λαιμό σου, είναι καθαρά από το τσιγάρο κορίτσι μου”.

Read More

And More