Τ. Βοσκόπουλος – Α. Γκερέκου: Ξέγνοιαστες oικογενειακές στιγμές!

Ξέγνοιαστες στιγμές περνάει με την οικογένεια του, ο Τόλης Βοσκόπουλος που έχει αφιερώσει όλο του το χρόνο στις δύο γυναίκες της ζωής του!

/

Ο φακός της εφημερίδας Real Life, εντόπισε τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Άντζελα Γκερέκου και την δωδεκάχρονη κόρη τους, Μαρία την προηγούμενη Κυριακή, σε οικογενειακή βόλτα! Οι δύο γονείς συνόδευσαν την μικρή σε πάρτι συμμαθητή της από το σχολείο, που πραγματοποιήθηκε στο Tenis Club στη Βουλιαγμένη. Ο γνωστός ερμηνευτής, όση ώρα βρισκόταν στον χώρο, παρακολουθήσε τη μικρή του πριγκίπισσα που έπαιζε τέννις στο όποιο έχει διακριθεί για το ταλέντο της.

Όταν το παρτί ολοκληρώθηκε, γύρω στις 2 το μεσημέρι, οι τρεις τους κατευθύνθηκαν πως τη Γλυφάδα και γευμάτισαν στο αγαπημένο τους στέκι για θαλασσινά. Στην παρέα του και η κουμπάρα τους, Ελένη Τώρα. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Άντζελα Γκερέκου βάφτισε σε στενό οικογενειακό κύκλο τη μικρούλα της δημοσιογράφου.

/

Αργά το απόγευμα και αφού απόλαυσαν το φαγητό τους και τον καλό καιρό, αναχώρησαν για την κατοικία τους, καθώς η επόμενη μέρα ήταν γεμάτη υποχρεώσεις!

Read More

And More