Τα 28 κορίτσια του ΑΝΤ1 !

Τα 28 κορίτσια του ΑΝΤ1 ! | tlife.gr

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά η προετοιμασία του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς στον ΑΝΤ1. Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου αυτή την εποχή δουλεύουν εντατικά, προκειμένου να καταφέρουν να μας χαρίσουν ακόμα μία βραδιά γεμάτη λάμψη, αισιοδοξία, νιάτα και φυσικά ομορφιά.

Μόλις χθες έγινε και ο προκριματικός που με τόση λαχτάρα περίμεναν εδώ και καιρό τα κορίτσια ,τα οποία αποφάσισαν φέτος να δοκιμάσουν κι αυτά την τύχη τους στον γκλάμουρους (αλλά πολλές φορές και …γκρίζο η αλήθεια είναι) κόσμο του μόντελινγκ και της σόου-μπιζ γενικότερα.

Ο προκριματικός διήρκησε χθες απο νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το απόγευμα και έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Απ ΄ότι έμαθα δε, το έργο της κριτικής επιτροπής αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο, αφού φέτος ήταν πάρα πολλά τα ωραία κορίτσια που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή.

Τελικά ,η τύχη χαμογέλασε σε 28 μόνο κοπέλες, οι οποίες πήραν και το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Και πιο συγκεκριμένα; Τα 6 απο τα 28 κορίτσια είναι μικρότερης ηλικίας και θα διεκδικήσουν τον τίτλο της , «Μις Γιανγκ», ενώ τα 22 κορίτσια διεκδικούν το στέμμα της «Σταρ και Μις Ελλάς».

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα κορίτσια που επιλέχθηκαν δεν είναι μόνο απο την Αθήνα, αλλά υπάρχουν κορίτσια που κατάγονται και απο την Κρήτη και απο την Θεσσαλονίκη και απο τα Τρίκαλα και απο την Βέροια. Οσο για το αν τελικά η οριστική ημερομηνία που θα βγουν στον αέρα τα καλλιστεία είναι η 16η Ιουνίου; Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ναι στα μέσα του επόμενου μήνα θα βγουν στον αέρα τα καλλιστεία.

READ more