Τα δάκρυα της οργής της Φαίης Σκορδά για τον Σπ. Χαριτάτο!

Το θέμα της ημέρας είναι σήμερα η αγωγή-μαμούθ που κατέθεσε ο Σπύρος Χαριτάτος εναντίον της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει εκείνη πριν από περίπου ένα μήνα στο “Πρωινό Mou” και είχε μιλήσει στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για την εποχή της συνεργασίας της με το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου, στο “10 με 1 μαζί”.

Η γνωστή chef είχε υποστηρίξει κατά την διάρκεια της κουβέντας, ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της επαγγελματικής ζωής της και η πίεση που δεχόταν και οι συνθήκες συνεργασίας ήταν τέτοιες που παραλίγο να αρρωστήσει, γι ΄αυτό και αποφάσισε μεσούσης της σεζόν τότε να φύγει από το πρωινό του ΑΝΤ1.

Ετσι, ο Σπύρος Χαριτάτος αποφάσισε να κινηθεί νομικά, ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων τα εξής : “Φέρομαι να είμαι υπάιτιος για την καταστροφή της υγείας της, να τη βασανίζω με καψόνια. Αναγκάζομαι να αποκαλύψω λίγα από τα πράγματα που γνωρίζω και που ποτέ δεν θα αποκάλυπτα, πλην όμως οφείλω να προστατεύσω την ηθική και επαγγελματική μου υπόσταση και αξιοπρέπεια, καθώς δεν είναι ηθικό και δίκαιο ένας δημοσιογράφος – παρουσιαστής να διασύρεται τεχνηέντως και ευθέως ως “βασανιστής” συνεργατών, και δη μιας γυναίκας, πράγμα που είναι ακόμα πιο επιβαρυντικό.”

Το θέμα ,λοιπόν, έπεσε στο τραπέζι του σχολιασμού του “Πρωινού Mou” και η Φαίη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της σε σχέση με όλα αυτά που άκουγε να λέγονται με αποτέλεσμα να περάσει στην “αντεπίθεση” και να αναφερθεί εμμέσως πλην σαφώς στο γεγονός που είχε ενοχλήσει την ίδια πριν από δυόμισι χρόνια και είχε να κάνει φυσικά με τον Σπύρο Χαριτάτο.

“Αν επιτρέπετε τώρα και θα ήθελα εδώ να λήξει το θέμα κι εμένα με έχουν θίξει κάποια πράγματα και δεν έχω μιλήσει ποτέ κι ούτε θέλω να το συζητήσουμε άλλο το θέμα. Γιατί και ο κος Χαριτάτος μπορεί να έχει πει χίλια δύο άλλα πράγματα, να έχουν θίξει κάποιους άλλους ανθρώπους οι οποίοι δεν μίλησαν ποτέ από αξιοπρέπεια!”, είπε αρχκά με αγανάκτηση, ενώ πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, βουρκωμένη και άρχισαν να τρέχουν on air τα δάκρυα της οργής της.

Η Φαίη φυσικά και αναφερόταν στο γεγονός ότι όταν ο Σπύρος και ο Γιώργος ήταν απέναντι από το “Πρωινό Mou” και είχαν επισκεφθεί το “Ολα”, ο Σπύρος είχε κάνει η αλήθεια είναι σαφέστατα κάποια ατυχή σχόλια για την Φαίη και τον Γιώργο και κυρίως για την εγκυμσύνη της Φαίης.

Ποια ήταν η επίμαχη φράση του Σπύρου Χαριτάτου στον Θέμο; “Τα παιδιά τα πάνε μια χαρά. Έχουν και την εγκυμοσύνη… Εμένα ξέρεις τι με ενοχλεί σε αυτήν την ιστορία; Εγώ θα άνοιγα τα παράθυρα να φωνάξω ότι θα γίνω πατέρας. Τώρα, να κάθεται ένα κανάλι να σε πιέζει να μη μιλάς… Τα καταπιέζουν αυτά τα παιδιά, και δεν είναι καλό…” είχε πει τότε ο δημοσιογράφος.

Read More

And More