Site icon TLIFE

Τα δάκρυα του Μπέκαμ! Οι συγκινητικές στιγμές στο τελευταίο του ματς πριν κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του! Φωτογραφίες!

Reuters

Με τον καλύτερο τρόπο και πολλή συγκίνηση ο David Beckham “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, στον τελευταίο αγώνα του με την ομάδα που έμελλε να του χαρίσει ακόμα ένα τρόπαιο, την Paris Saint Germain.

/
Μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα και πριν την απονομή του κυπέλου, ο Beckham αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τους συμπαίκτες του…


… αλλά και το κοινό.


Τα δάκρυα του Beckham για την αποχώρησή του από τα γήπεδα έκαναν το γύρο του κόσμου και δικαιολογημένα, αφού έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο.


Οι συμπαίκτες του ήταν εξίσου συγκινημένοι…


… αλλά επεφύλαξαν και μοναδικές εκπλήξεις στον ποδοσφαιριστή!


Σύσσωμη η οικογένεια Beckham ήταν στο γήπεδο. Οι γιοι του Romeo, Brooklyn και Cruz μπήκαν στο γήπεδο και πανηγύρισαν μαζί με τον πατέρα τους την κατάκτηση του τελευταίου του τίτλου.


Την ίδια στιγμή, η Victoria με την κόρη του ζευγαριού Harper παρακολουθούσε συγκινημένη τον τελευταίο αγώνα του συζύγου της. Άλλωστε τώρα ο David Beckham θα έχει περισσότερο χρόνο για την οικογένειά του και ειδικά τη μονάκριβη κόρη του!

© 2024 tlife.gr