Τα έμαθες για το νέο ΛΟΤΤΟ; Από 5 Οκτωβρίου μοιράζει έως και €10.000 τον μήνα για 10 χρόνια και κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα έκανες αν είχες 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια; Αν όχι, έχεις τρεις ακόμα μέρες να σχεδιάσεις τα πλάνα σου, αφού από τις 5 Οκτωβρίου, το ΛΟΤΤΟ αλλάζει και κάνει τις πιο τρελές σου ιδέες πραγματικότητα!

Με το νέο ΛΟΤΤΟ, μια φορά κληρώνεσαι, 10 χρόνια πληρώνεσαι, όπως λέει και το διαφημιστικό που μου κίνησε το ενδιαφέρον (και φαντάζομαι όχι μόνο σε μένα). Τι σημαίνει αυτό; Όσοι προβλέπουν σωστά και τους 6 αριθμούς θα κερδίζουν πλέον έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια. Τέλειο; Και σαν να μην έφτανε αυτό, μηνιαία κέρδη θα εισπράττουν και όσοι κάνουν 5 σωστές προβλέψεις, αφού θα κερδίζουν 1.000 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο. Η πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και εμείς ήδη ανυπομονούμε!

Πώς μπορείς να παίξεις το νέο ΛΟΤΤΟ:

Αν θες κι εσύ να διεκδικήσεις το έπαθλο των 10.000 ευρώ τον μήνα για μία δεκαετία, μπορείς να καταθέτεις το δελτίο σου σε οποιοδήποτε κατάστημα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr. Οι κληρώσεις του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00, όπως και τώρα, και θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Η κατάθεση δελτίων θα γίνεται δεκτή έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση, στις 21:30.